Σαρώνει στο διαδίκτυο:Γιατρός κοιμάται στο πάτωμα του νοσοκομείου μετά από 28 ώρες συνεχόμενου χειρουργείου και γίνεται viral

Συγκλονιστική ιστορία: Ο άντρας χειρουργός της ιστορίας μας ήταν στο δωμάτιου του χειρουργείου για 28 συνεχόμενες ώρες και μετά από την εξαντλητική αυτή βάρδια δεν αντέχει και πέφτει στο πάτωμα του νοσοκομείου και κοιμάται. Ο γιατρός μετά από 28 ώρες χειρουργείου δεν έχει αντοχές ούτε για να γυρίσει στο σπίτι του.

Ο γιατρός που κοιμήθηκε στο πάτωμα του νοσοκομείου μετά από 28 ώρες χειρουργείο

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και μετά υπάρχει και αυτός ο άντρας. Αυτός ο χειρουργός στην Κίνα δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια στο διαδίκτυο, όταν κοιμήθηκε στο πάτωμα του νοσοκομείου μετά από ένα χειρουργείο 28 ωρών. Σύμφωνα με αναφορές, ο Λούο Φενγκ έπεσε στο πάτωμα μετά το τέλος του χειρουργείου. Ο χειρουργός Λούο Φενγκ έπεσε στο πάτωμα μετά το τέλος της βάρδιάς του. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 30 Μαρτίου σε νοσοκομείο στην πόλη Dingyuan, στην επαρχία Ανχούι στην Κίνα. Έκανε 2 επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και άλλες 3 το πρωί.

Διάφορες αναφορές υποστηρίζουν ότι εργαζόταν για 28 ώρες. Οι χρήστες του διαδικτύου στην Κίνα έδωσαν συγχαρητήρια στον χειρουργό για την αφοσίωσή του στην δουλειά του, ενώ άλλοι προβληματίστηκαν για τα διαλείμματα που πρέπει να κάνουν οι γιατροί, για να είναι εντελώς ξεκούραστοι.

Related posts

«Εiναι 100 ετών, δεν έφaγε ποτέ φροúτα, λαχανıκά & κpέας στη ζωή του»: Το μuστικό μακροζωΐας του Μίμη Πλέσσα

Κάντε όλοι μια ευχή για τον μικρό Γιαννάκη: Ξεκινά το πιο δύσκολο ταξίδι του

Ο θεός μαζί σου μικρέ Γιαννάκη! Αναχωρεί αύριο για Αμερική για να δώσει την δική του μάχη για να γυρίσει πίσω όρθιος – Γιόρτασε χτες τα γενέθλια του με τον ΠΑΟΚ Βίντεο