Στα 16 της ζύγιζε Πάνω από 190 Κιλά! 15 Μήνες Μετά, δείτε ΠΩΣ Έγινε! - Fanpage

Στα 16 της ζύγιζε Πάνω από 190 Κιλά! 15 Μήνες Μετά, δείτε ΠΩΣ Έγινε!

Η Kaitlyn Smith ήταν ένα υπέρβαρο παιδί, και συχνά ένιωθε άβολα, ντρεπόταν και ήταν στεναχωρημένη, τυπικά συναισθήματα που έχει κανείς λόγω της άσχημης εικόνας για το σώμα του.

Αλλά χρειάστηκε να φτάσει στην εφηβεία για να αποφασίσει να κάνει κάτι για τα κιλά της, μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο – αλλά δεν έγινε εν μία νυκτί.

Όταν έγινε 16, η Kaitlyn αποφάσισε να δει τι επιλογές είχε για να χάσει βάρος. Απέρριψε το γαστρικό bypass μετά από μια άσχημη εμπειρία με γιατρό, κι έτσι αποφάσισε να το αντιμετωπίσει μόνη της. Όταν αυτό αποδείχτηκε μάταιο, ζήτησε τη βοήθεια ενός health coach η οποία της άλλαξε τη ζωή.

Προσέλαβε την Kina Wald και αποδείχτηκε η καλύτερη απόφαση που είχε πάρει ποτέ η Kaitlyn, αφού η Wald άρχισε αμέσως να κάνει τη διαφορά. Άρχισε να τρώει υγιεινά και να γυμνάζεται κάθε μέρα – βλέποντας γρήγορα τα αποτελέσματα που επιθυμούσε.

3

Μόλις 15 μήνες αργότερα η Kaitlyn κατάφερε να χάσει 94 κιλά – τα μισά από το αρχικό της βάρος. Αλλά όπως και άλλοι που έχασαν πολλά κιλά, η Kaitlyn είχε να αντιμετωπίσει ένα ακόμα θέμα: το πλαδαρό δέρμα.

Έφτιαξε μια σελίδα στο GoFundMe για να πληρώσει για την ακριβή επέμβαση, αλλά μάταια.Ευτυχώς όμως ο Dr. Michael Salhauer, ένας χειρούργος από το Μαϊάμι, προσφέρθηκε να το κάνει δωρεάν.

4

5

Τώρα, η Kaitlyn έχει το σώμα που πάντα ονειρευόταν, χωρίς να κάνει κάποια επέμβαση για να χάσει κιλά ή να πάρει κάποιο επικίνδυνο χάπι.

Αντί να αποδεχτεί το βάρος της και να αρνηθεί να πιστέψει τους κινδύνους της παχυσαρκίας, η Kaitlyn πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο και σίγουρα θα ζήσει περισσότερο χάρη σε αυτή.

Credit: americanoverlook.com

Αφήστε το σχόλιο σας: