Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου που βίασε 16χρονη στο Λαγκαδά - Fanpage

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου που βίασε 16χρονη στο Λαγκαδά

Στη δημοσιότητα δίνονται από την ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό 16χρονης στον Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για τον Πέτρο Δήμου του Χρήστου, γεννημένος το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

O 27χρονος και η ανήλικη γνωρίστηκαν μέσω Instagram. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο κατηγορούμενος φέρεται να την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και να την οδήγησε σε απόμερο σημείο στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί κατηγορείται πως την ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Αφήστε το σχόλιο σας: