Survivor – Άννα Μαρία Κατσαρού: Η ανάρτηση όλο νόημα της πρώην γυναίκας Σχίζα για τον τελικό – «Το δικό μου τρόπαιο….»

Έριξε… το φαρμάκι της η πρώην γυναίκα του Στάθη Σχίζα μετά τη νίκη του στο Survivor

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Survivor 5, με τον επιχειρηματία να θριαμβεύει του Άρη Σοϊλέδη, κάνοντας την ανατροπή και πανηγυρίζοντας μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Σχίζας συγκλονίστηκε και εκείνος από την αγάπη του κόσμου και για τον λόγο αυτό έσπευσε να τους ευχαριστήσει με τις πρώτες δηλώσεις του. Την ώρα λοιπόν, που εκείνος γιόρταζε το ευτυχές γεγονός με την αγαπημένη του, η πρώην γυναίκα του έκανε ένα στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όλο νόημα.

Με μια φωτογραφία της κόρης τους να κοιμάται, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη, αναφέροντας μάλιστα πως η κόρη τους δεν κατάφερε να μείνει ξύπνια και έτσι δεν πρόλαβε να μάθει την μεγάλη νίκη του πατέρα της.

«Το δικό μου τρόπαιο, η γυναίκα της ζωής μου κοιμήθηκε, το πρωί που θα μάθει τα νέα θα σας ευχαριστήσει για τον μπαμπά της. Να είστε όλοι καλά και πάνω από όλα τα παιδάκια σας!».

Related posts

«Εiναι 100 ετών, δεν έφaγε ποτέ φροúτα, λαχανıκά & κpέας στη ζωή του»: Το μuστικό μακροζωΐας του Μίμη Πλέσσα

Κάντε όλοι μια ευχή για τον μικρό Γιαννάκη: Ξεκινά το πιο δύσκολο ταξίδι του

Ο θεός μαζί σου μικρέ Γιαννάκη! Αναχωρεί αύριο για Αμερική για να δώσει την δική του μάχη για να γυρίσει πίσω όρθιος – Γιόρτασε χτες τα γενέθλια του με τον ΠΑΟΚ Βίντεο