Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Μα το παιδί μου μόνο εμένα έχει και πρέπει να βρω δύναμη» - Fanpage

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Μα το παιδί μου μόνο εμένα έχει και πρέπει να βρω δύναμη»

Λίγο πριν συμπληρωθούν τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία της και αποκάλυψε πως ο γιος της Φοίβος, της ζήτησε να επισκεφτούν τον τάφο του μπαμπά του. Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε να πάει από τον περασμένο Απρίλιο, καθώς δεν αντέχει να πηγαίνει εκεί.

«Σας δελέασα με μια όμορφη φωτογραφία για να σας μιλήσω από καρδιάς! Χθες ο γιος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Δεν το χει κάνει ποτέ ξανά, κι έχουμε να πάμε από τον περασμένο Απρίλιο γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν αντέχω. Αλλά σήμερα θα πάμε και θα κάνει καλό και στους δύο μας!

Το δυνατό παιδί μου ξέρει καλύτερα από εμένα να γιατρεύει την ψυχή του. Θα μάθω λοιπόν από εκείνο. Γιατί εγώ ως τώρα δεν αγγίζω το μουδιασμένο μέρος της καρδιάς μου από φόβο μην ξεχειλίσει από εκεί ένας ωκεανός και με πνίξει. Μα σε ενάμιση μήνα θα κλείσουν 2 χρόνια απουσίας και σύναξε πόνο η ψυχή που θέλει να ελευθερωθεί. Εγώ έχω το παιδί μου και το θέατρο. Μα το παιδί μου μόνο εμένα και πρέπει να βρω δύναμη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αλίκη Κατσαβού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou)

Αφήστε το σχόλιο σας: