Ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε μόλις 13 ημέρες. Ο λόγος που το έκανε; Θα σας Ραγίσει την Καρδιά... - Fanpage

Ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε μόλις 13 ημέρες. Ο λόγος που το έκανε; Θα σας Ραγίσει την Καρδιά…

«12 χώρες – 15 πτήσεις – 28.211 μίλια – 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο – 1 κατασχεμένο τρίποδο – 7 θαύματα -13 ημέρες.»

«Έπεσα από τα 15 μέτρα σκαρφαλώνοντας στο Yosemite, χτυπήθηκα από αυτοκίνητο και μετά διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος, όλα αυτά σε ένα μήνα. Δύο εβδομάδες αργότερα αποφάσισα να δω τα 7 καινούρια θαύματα του κόσμου σε μόλις 13 ημέρες με μια νέα οπτική για τη ζωή: να ζεις μόνο το τώρα.»

Ημέρα 1η: Chichen Itza
«Όλα ξεκίνησαν στην κοιλάδα Yosemite, όπου εξασκούμουν για 3 χρόνια για να σκαρφαλώσω το Nose route στο El Capitan. Ήμουν στα 600 περίπου μέτρα όταν έπεσα από ύψος 15 μέτρων. Μετά από αυτή την πτώση, άρχισα να αμφισβητώ τα πάντα… από το γιατί έβαζα τον εαυτό μου σε τόσο τρομακτικές καταστάσεις μέχρι το τι με οδηγούσε να κάνω τόσο φιλόδοξες αναρριχήσεις. Τι προσπαθώ να αποδείξω στον εαυτό μου, ή καλύτερα στον κόσμο;»

121

Ημέρα 2η: Matchu Picchu
«Λες και ήταν βγαλμένο από ταινία… Μια εβδομάδα μετά χτυπήθηκα από αυτοκίνητο ενώ ήμουν επάνω στη βέσπα μου και στη συνέχεια διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος σε μια εξέταση ρουτίνας. Τριπλό χτύπημα της μοίρας σε 3 εβδομάδες.»

122

Ημέρα 3η: Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή
«Οι φίλοι και η οικογένεια μου κάνοντας πλάκα μου πρότειναν να αγοράσω μια τεράστια φούσκα και να ζω εκεί μέσα. Αλλά συνειδητοποιώντας πόσο ακριβό και άβολο για την προσωπική μου ζωή θα ήταν κάτι τέτοιο, είδα ξεκάθαρα τα πράγματα: είχα επιβιώσει.»

123

Ημέρα 6η: Κολοσσαίο
«Στη ζωή μου, οι στιγμές που έμαθα περισσότερα ήρθαν από τραγωδίες και απώλειες. Από την απώλεια έρχεται η ριζική αλλαγή, γιατί ανοίγει χώρο για κάτι καινούριο που επιθυμείς.»

124

Ημέρα 8η: Πέτρα
«Μετά τον χειρότερο μήνα της ζωής μου, άρχισα να ξανασκέφτομαι τον τρόπο που ζω της ζωή μου. Και συνειδητοποίησα κάτι απίστευτο… το μόνο πράγμα που με σταματούσε από το να έχω ό,τι πάντα ήθελα ήταν απλό: εγώ.»

125

Ημέρα 11η: Taj Mahal
«Πάντα έλεγα ‘δεν υπάρχει χρόνος ή χρήματα’ αλλά αυτές ήταν απλά δικαιολογίες. Αυτό που φοβόμουν ήταν η αποτυχία. Έπρεπε να σταματήσω να σκέφτομαι ότι οι στόχοι μου ήταν αδύνατοι και να αρχίσω να σκέφτομαι ότι έχω τη δύναμη να αποφασίσω πως θέλω να ζω κάθε μέρα.»

126

Ημέρα 13η: Σινικό Τοίχος
«Τα μόνο πράγματα που μετανιώνω στη ζωή μου είναι οι χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκα. Φέτος εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να ζήσω την μεγαλύτερη περιπέτεια από όλες: τη ζωή μου.»

127

Τα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες:

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: