Τέσσερα αγόρια μπαίνουν στην αυλή μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Όταν τα πιάνει, ξεσπά σε λυγμούς... - Fanpage

Τέσσερα αγόρια μπαίνουν στην αυλή μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Όταν τα πιάνει, ξεσπά σε λυγμούς…

Η 75χρονη Gerry Suttle από το Riesel του Τέξας, κατέχει ένα μεγάλο ακίνητο. Αλλά όταν το γρασίδι σε αυτό το ακίνητο πέρασε το ύψος των 0,5 μέτρων που επιτρέπουν οι νόμοι της πόλης, της στάλθηκε κλήση για να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Ωστόσο, η Gerry ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε ποτέ την κλήτευση και όταν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή της!

1

Οι νέοι αδελφοί Reynolds, επίσης από το Riesel, έμαθαν για την κατάσταση ενώ παρακολουθούσαν τα τοπικά νέα και ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι. «Δεν την έχουμε γνωρίσει ξανά στο παρελθόν, αλλά είναι 75 χρονών και χρειάζεται κάποια βοήθεια εδώ με το κούρεμα», λέει ο Blaine Reynolds. Οπλισμένοι με μερικές χορτοκοπτικές μηχανές, οι αδελφοί κατευθύνθηκαν προς την ιδιοκτησία και έπιασαν δουλεία. Μετά από δύο ώρες κάτω από τον απίστευτο ήλιο του Τέξας, η αυλή της Gerry απέκτησε ξανά περιποιημένη εμφάνιση.

2

Όταν η Gerry είδε τι είχαν κάνει οι αδελφοί Reynolds γι’ αυτήν, έμεινε άφωνη. Δάκρυα χαράς κύλησαν από τα μάτια της, καθώς αγκάλιαζε τους νέους σωτήρες της.

3

Τελικά, η Gerry μπόρεσε να βρει κάποια λόγια για να περιγράψει το θαυμασμό της για τα αγόρια και την ανιδιοτελή πράξη τους: «Το να είναι τόσο νέοι και να θέλουν να βοηθήσουν κάποιον, είναι απλά υπέροχο».

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: