«Θέλεις την μπριζόλα σου να την μαγειρέψει ένας Μίκι Μάους ή θέλεις να πας σε ένα εστιατόριο με 2 αστέρια Michelin όπου 15 σεφ θα ενδιαφέρονται για όσα κάνουν; Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Κλίφορντ
O Ντάνιελ Κλίφορντ, ένας Βρετανός σεφ το εστιατόριο του οποίου έχει λάβει δύο αστέρια Michelin, «έκραξε» τον Νουσρέτ Γκιοκτσέ -ή, αλλιώς, Salt Bae- για τις τιμές στο εστιατόριό του στο Λονδίνο.
Το νέο εστιατόριο του διάσημου σεφ Salt Bae στο Λονδίνο, που έχει γίνει πόλος έλξης για το κοινό λόγω της υψηλής αισθητικής διακόσμησης και του πρωτότυπου μενού που προσφέρει, έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις λόγω των υψηλών τιμών των πιάτων.
Αυτή τη φορά στον διάσημο Τούρκο σεφ και εστιάτορα άσκησε σκληρή κριτική ο Ντάνιελ Κλίφορντ. Μιλώντας στο «The Staff Canteen» podcast, ο διάσημος σεφ τόνισε οτι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο δικό του εστιατόριο και στο εστιατόριο του Νουσρέτ.
View this post on InstagramΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Clifford (@midsummerchef)
«Θέλεις την μπριζόλα σου να την μαγειρέψει ένας Mickey Mouse ή θέλεις να πας σε ένα εστιατόριο με 2 αστέρια Michelin όπου 15 σεφ θα ενδιαφέρονται για όσα κάνουν; Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.