Της έσπασαν τα Νερά μέσα στο Σπίτι και δεν προλάβαινε να πάει στο Νοσοκομείο. Τότε ο 10χρονος Γιος της έκανε το Αδιανόητο! - Fanpage

Της έσπασαν τα Νερά μέσα στο Σπίτι και δεν προλάβαινε να πάει στο Νοσοκομείο. Τότε ο 10χρονος Γιος της έκανε το Αδιανόητο!

Αυτό το 10χρονο αγόρι «ξεγέννησε» τον αδερφό του, σώζοντας τη ζωή του και εκείνη της μητέρας του.

Στις 11 Αυγούστου, ο Jayden Fontenot έγινε ο οικογενειακός ήρωας όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά της μητέρα του. Εκείνη την εποχή, η μαμά του Jayden, Ashly Moreau, ήταν μόνο 34 εβδομάδες στην εγκυμοσύνη της.

1

Ήταν στο θείο τους στη Λουιζιάνα όταν η Moreau κατάλαβε ότι της έσπασαν τα νερά πολύ νωρίτερα.

Το κακό ήταν ότι αιμορραγούσε κιόλας.

Ο αρραβωνιαστικός της είχε μόλις φύγει για δουλειά, έτσι η Moreau, ο 10χρονος Jayden, και η 11χρονη κόρη της ήταν μόνοι στο σπίτι.

Η Moreau είπε ότι έζησε την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της.

Ο Jayden έτρεξε στο σπίτι της εγχειρισμένης γιαγιάς του, η οποία κάλεσε για βοήθεια γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κινηθεί.

Όταν ο Jayden επέστρεψε στη μαμά του, η Moreau αιμορραγούσε έντονα και το μωρό δεν ανεπνέει.

ΗMoreau δήλωσε στους δημοσιογράφους τι ακριβώς συνέβη:

«Ο γιός μου πήρε μια βαθιά ανάσα και είπε: «Εντάξει, μαμά, απλά πες μου τι πρέπει να κάνω.» Δεν ήμουν φοβισμένη, ήμουν ήρεμη και γενναία και είπα: «Εντάξει, θα σου πω τι πρέπει να κάνεις για να βγάλουμε τον αδερφό σου όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει».»

Ο Jayden παρέμεινε ήρεμος καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Έβγαλε τον αδερφό του τραβώντας τον απαλά από τα πόδια του. Ακόμα και τότε, η δοκιμασία δεν είχε τελειώσει. Το μωρό δεν ανέπνεε και η Moreau αιμορραγούσε ακόμη.

Ο Jayden πήγε στην κουζίνα και πήρε το ρινικό απορροφητήρα της αδελφής του. Ήταν σε θέση να καθαρίσει τη μύτη του αδερφού του και να τον αναγκάσει να αναπνεύσει. Ο Jayden είπε:

«Δεν το σκέφτηκα καν. Ήμουν έκπληκτος.»

Η μεγαλύτερη ανησυχία του ήταν να μην χάσει τον αδερφό του καθώς και τη μητέρα του. Ευτυχώς, ενήργησε γρήγορα και έσωσε και τους δύο.

Σε εκείνο το σημείο, έφτασε το ασθενοφόρο, φέρνοντας τόσο την Moreau όσο και το νεογέννητο στο νοσοκομείο. Αμέσως έφτασε και ο αρραβωνιαστικός της Moreau, Kelsey Richard.

Δείτε μια φωτογραφία της οικογένειας (εκτός της Moreau) στο νοσοκομείο, με το μωρό να είναι υγιές και όλοι να χαμογελούν.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, χωρίς τη βοήθεια του Jayden, και οι δυο θα είχαν πεθάνει.

2

Η Moreau δεν κρύβει την υπερηφάνεια της για το γιο της, λέγοντας:

« Είμαι τόσο περήφανη γι ‘αυτόν. Είναι γενναίος, είναι δυνατός, είναι ο ήρωας μου.»

Ο Richard, ο πατέρας του Jayden, έκανε παρόμοιες δηλώσεις:

«Έσωσε τη ζωή τους. Είναι ήρωας.»

Το μωρό, που ονομάστηκε Dax, έκανε γρήγορα μια πλήρη ανάκαμψη.

3

Όσο για τον Jayden, ο δήμαρχος της πόλης τον συνεχάρη κατά τη διάρκεια μιας ειδικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο του. Έλαβε ακόμη ένα πτυχίο και ένα κλειδί για την πόλη του και δόθηκε το όνομα του σε μια ημέρα. Δείτε το βίντεο.

https://youtu.be/W0ATkZnkyq8

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: