Το 1995 της Ανακοίνωσαν ότι ο Γιος της θα έμενε Στείρος. 22 Χρόνια μετά, Κρατάει αγκαλιά το Εγγόνι της! - Fanpage

Το 1995 της Ανακοίνωσαν ότι ο Γιος της θα έμενε Στείρος. 22 Χρόνια μετά, Κρατάει αγκαλιά το Εγγόνι της!

Ο Jason και η Emily Kotas από το Ντένβερ του Colorado, χαίρονται να παίζουν με το νέο μέλος της οικογένειας, τον Sam, ο οποίος γεννήθηκε πριν μερικούς μήνες. Φαίνονται σαν μία τυπική οικογένεια αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ο γιος τους στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε πριν 22 χρόνια!

43

Πίσω στο 1995, ο Jason είχε διαγνωστεί με καρκίνο των οστών, αφού είχαν εντοπίσει έναν όγκο πίσω από τον αριστερό του ώμο. Αφού μπήκε στο νοσοκομείο παίδων, έπρεπε να κάνει επέμβαση για να την αφαίρεση του όγκου πριν κάνει χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία για πάνω από έναν χρόνο.

44

Όταν οι γιατροί προειδοποίησαν τον Jason πως η θεραπεία πιθανώς να τον άφηνε στείρο, οι γονείς του είχαν μια ιδέα που θα του άλλαζε τη ζωή. Συμβούλεψαν τον Jason να παγώσει το σπέρμα του έτσι ώστε να μπορεί αργότερα στην ζωή του να κάνει παιδιά.

Τα παιδιά ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν ο έφηβος αλλά οι γονείς του κατάφεραν να τον πείσουν να δώσει δείγμα σε τράπεζα σπέρματος λέγοντάς του πως είναι ‘τα εγγόνια τους.’

45

Η επέμβαση και η θεραπεία πήγαν καλά και ο Jason νίκησε την ασθένεια χωρίς άλλες επιπλοκές. 15 χρόνια μετά, επέστρεψε στο ίδιο νοσοκομείο, αυτή την φορά ως διευθυντής υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Εκεί γνώρισε και την μελλοντική του γυναίκα, Emily.

Αφού παντρεύτηκαν, οι δυο τους ήθελαν ένα παιδάκι. Ωστόσο, ο ‘παραδοσιακός’ τρόπος σύλληψης δεν ήταν πλέον επιλογή και τότε ήταν που θυμήθηκε πως πριν 22 χρόνια είχε καταψύξει το σπέρμα του.

46

Χάρη στους γονείς του, η Emily κατάφερε να μείνει έγκυος και να γεννήσει τον μικρούλη Sam.

47

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως το μισό κομμάτι του Sam ήταν κατεψυγμένο και περίμενε για 22 χρόνια! Η απίστευτη ιστορία της οικογένειας είχε αίσιο τέλος και τώρα τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: