Τρίδυμες αδερφές παραλίγο να καούν ζωντανές. 20 Χρόνια μετά εμφανίζονται στην τηλεόραση και οι τηλεθεατές τρίβουν τα μάτια τους! - Fanpage

Τρίδυμες αδερφές παραλίγο να καούν ζωντανές. 20 Χρόνια μετά εμφανίζονται στην τηλεόραση και οι τηλεθεατές τρίβουν τα μάτια τους!

Η τρομερή πυρκαγιά που έλαβε χώρα στο σπίτι τους όταν ήταν μόλις 17 μηνών, στοίχισε τη ζωή της μητέρας τους, αλλά και ένα κομμάτι των τριδύμων Chandra, Trae και Jordan Berns.

Τα κορίτσια έμειναν με σοβαρά σημάδια καψίματος στις πλάτες, τα στήθη, τα χέρια και τα πρόσωπά τους.

«Ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, που δεν ξέραμε αν θα ζούσαν ή όχι», είπε η γιαγιά τους, Sue Dusek.

Οι ολόιδιες κοπέλες ευτυχώς επιβίωσαν, αλλά από τότε υποπίπτουν στα βλέμματα των ξένων και όχι επειδή φαίνονται όμοιες.

1

«Είχαμε κάπως συνηθίσει να μας κοιτάζουν», δήλωσε η Chandra. «Όταν βλέπεις κάτι διαφορετικό… είναι δύσκολο να μην το κοιτάξεις», είπε η Jordan. «Έτσι, ξέρετε, δεν κατηγορούμε κανέναν όταν κοιτάζει, ψιθυρίζει ή αναρωτιέται».

Τα κορίτσια πέρασαν χρόνια προσπαθώντας να θεραπεύσουν το σώμα τους μέσω πολυάριθμων χειρουργικών επεμβάσεων, μοσχευμάτων δέρματος, μασκών προσώπου και φυσικές θεραπείες.

Το να μεγαλώσουν με ουλές, είχε σημαντικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση των κοριτσιών. Σε αντίθεση με άλλα κορίτσια της ηλικίας τους, φορούσαν βαρύ μακιγιάζ και μακριά μανίκια για να κρύψουν τα σημάδια τους.

2

«Όταν είχαμε κάποια σχέση με κάποιον τύπο, θεωρούσαμε ότι θα σκέφτονταν ότι ναι, είστε όμορφες, αλλά ξέρετε ότι έχετε σημάδια;» θυμάται η Jordan.

Ευτυχώς, τα κορίτσια είχαν η μια την άλλη.

«Ήμασταν τυχερές που μεγαλώσαμε η μια με την άλλη και μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μαζί, δήλωσε η Jordan. «Δεν το έχουν όλοι αυτό!»

Συμπτωματικά, άκουσαν μια ιστορία που τους άλλαξε τη ζωή. Άκουσαν για έναν επιζώντα με εγκαύματα που έκανε θεραπεία με λέιζερ και έτσι, απευθύνθηκαν στον Dr. Jill Waibel για να δουν αν οι θεραπείες θα τις ωφελούσαν.

3

Ο Waibel συμφώνησε να κάνει τις επεμβάσεις τους δωρεάν. Μετά από έξι θεραπείες, τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν πλήρως.

Η Jordan ήταν σε θέση να φορέσει ένα στράπλες νυφικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ στο γάμο της, χάρη στη χειρουργική επέμβαση.

«Είναι ένα φόρεμα που ποτέ δεν πίστευα ποτέ ότι θα φορούσα λόγω των εγκαυμάτων», είπε. «Βγήκα πραγματικά από τη ζώνη άνεσης μου και είναι απλά εκπληκτικό».

4

Οι τρίδυμες αποφάσισαν να μοιραστούν την ιστορία τους, με την ελπίδα ότι και άλλα θύματα με εγκαύματα θα μάθουν για αυτή τη θεραπεία.

Έκτοτε, περισσότεροι από 50.000 επιζώντες φωτιάς, έχουν αλλάξει τη ζωή τους με αυτή τη θεραπεία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ιστορία των τριδύμων παρακάτω.

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: