Βάνια σε Αργυρό: «Δεν πιστεύω να ενοχληθεί καμία που σε κρατάω»; Τι απάντησε ο τραγουδιστής; - Fanpage

Βάνια σε Αργυρό: «Δεν πιστεύω να ενοχληθεί καμία που σε κρατάω»; Τι απάντησε ο τραγουδιστής;

Μία μεγάλη έκπληξη έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Νίκο Μουτσινά ανήμερα της γιορτής του, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του Καλό μεσημεράκι!

Ο τραγουδιστής λοιπόν έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του παρουσιαστή -και ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία της Βάνιας η οποία τον έχει… ερωτευτεί- και βρέθηκε στο πλατό χωρίς να γνωρίζει ο Μουτσινάς την έκπληξη που του είχε στήσει ο Αργυρός μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν εισέβαλε στην εκπομπή και δέχτηκε μία μεγάλη αγκαλιά από τον Μουτσινά αλλά και αργότερα από τη Βάνια η οποία είναι… τρελή και παλαβή μαζί του. Η Βάνια μάλιστα ανέβηκε στο snowmobile που καθόταν ο Κωνσταντίνος και τον έπιασε μία σφιχτή αγκαλιά, με τον τραγουδιστή να δέχεται με χαρά την οικειότητα που ανέπτυξε ξαφνικά μαζί του εκείνη.

Επειδή όμως η Βάνια θέλει να είναι και διακριτική ρώτησε ευθέως τον Κωνσταντίνο αν μπορεί ή θα τους δει καμία κοπέλα του και θα έχει πρόβλημα η ίδια.

Τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

Με ένα νεύμα του της έδωσε το ελεύθερο να τον αγκαλιάζει σφιχτά καθώς δεν υπάρχει κάποια εκεί έξω που μπορεί να ζηλέψει!

 

Αφήστε το σχόλιο σας: