Βρήκε μια παλιά φωτογραφία του πατέρα της που τραβήχτηκε πριν 20 χρόνια. Μόλις την πρόσεξε καλύτερα, έπαθε το ΣΟΚ της ζωή της! - Fanpage

Βρήκε μια παλιά φωτογραφία του πατέρα της που τραβήχτηκε πριν 20 χρόνια. Μόλις την πρόσεξε καλύτερα, έπαθε το ΣΟΚ της ζωή της!

Για σχεδόν 2 δεκαετίες, ο πατέρας αυτής της γυναίκας φορούσε πάντα το ίδιο πράσινο μπλουζάκι με τον κίτρινο γιακά. Ντρεπόταν που ο πατέρας της συνέχιζε να φορά το ίδιο παλιό μπλουζάκι, παρ’όλο που είχε φθαρεί πλέον. «Όταν τρυπάει, το ράβει προσεκτικά», είπε η γυναίκα. «Το φορά σε όλες τις ξεχωριστές περιστάσεις.»

111

Κοιτάζοντας τα πράγματα του παππού της που πέθανε πρόσφατα, βρήκε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες των γονιών της από το ταξίδι του μέλιτος τους, 20 χρόνια πριν. Σε μία από τις φωτογραφίες, αναγνώρισε αμέσως το πράσινο μπλουζάκι του πατέρα της. Η μητέρα της καθόταν δίπλα του και φορούσε ένα κίτρινο μπλουζάκι με πράσινο γιακά.

Αυτό που δεν έδειχνε η φωτογραφία είναι ότι η μητέρα της πέθανε από καρκίνο δύο χρόνια αργότερα. Για τον άντρα, αυτό το μπλουζάκι αποτελεί υπενθύμιση των ευτυχισμένων στιγμών και τον κάνει να αισθάνεται πιο κοντά στην γυναίκα του. «Πάντα πίστευα ότι ήταν ντεμοντέ να φοράει το ίδιο μπλουζάκι», είπε η κόρη του. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν μια τόσο ξεχωριστή ανάμνηση για εκείνον.»

Από τότε που κοινοποίησε τις φωτογραφίες στο Twitter, πάνω από 300.000 άτομα έχουν συγκινηθεί με την ιστορία της. «Πλέον πιστεύω ότι πρέπει να προσέχω κι εγώ τις αναμνήσεις μου», είπε η νεαρή γυναίκα. «Δεν θα πετάξω ποτέ τίποτα που ανήκε στους γονείς ή τους παππούδες μου.»

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: