Ζευγάρι περιμένει πανομοιότυπα δίδυμα, αλλά αμέσως μετά την γέννα ο γιατρός τους λέει «Συγνώμη»… - Fanpage

Ζευγάρι περιμένει πανομοιότυπα δίδυμα, αλλά αμέσως μετά την γέννα ο γιατρός τους λέει «Συγνώμη»…

Όταν οι Matt και Jodi Parry από το Lancaster του Ηνωμένου Βασιλείου ανακάλυψαν ότι η Jodi ήταν έγκυος για δεύτερη φορά, ήταν ενθουσιασμένοι. Είχαν ήδη ένα γιο και ήθελαν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Στη συνέχεια, ανακάλυψαν ότι η Jodi είχε δίδυμα κορίτσια και ήταν πολύ χαρούμενοι για αυτό.

1

Αλλά η χαρά τους εξαφανίστηκε γρήγορα, λίγες εβδομάδες μετά την πρόωρη γέννα των κοριτσιών. Ένας γιατρός πήγε τον Matt και την Jodi σε ένα μικρό, ψυχρό δωμάτιο.

Ο γιατρός τους είπε μια λέξη που διέλυσε τον κόσμο τους. «Συγγνώμη». Τα κορίτσια Abigail και Isobel, είχαν διαγνωστεί με σύνδρομο Down.

2

Η είδηση του γιατρού ήταν συντριπτική για τους νέους γονείς. Η Jodi, είπε ότι ο γιατρός την έκανε να αισθανθεί λες και η διάγνωση ήταν «θανατική ποινή». Είπε:
«Εκείνη τη μέρα, δεν ένιωθα σαν μητέρα. Απλώς ένιωθα χαμένη και μπερδεμένη».

3

Οι Matt και Jodi έμαθαν ότι οι πιθανότητες να γεννηθούν πανομοιότυπα δίδυμα με σύνδρομο Down, είναι μία στο ένα εκατομμύριο. Κανείς δεν βρέθηκε να τους βοηθήσει, να τους καθοδηγήσει, να τους κατευθύνει σε πηγές πληροφόρησης και βοήθειας.

Κανείς δεν τους διαβεβαίωσε ότι η οικογένειά τους δεν θα ήταν εντάξει. Φοβήθηκαν για το αν τα κορίτσια τους θα μπορούσαν να περπατήσαν ποτέ, αν θα μιλούσαν, αν θα πήγαιναν σχολείο και αν θα είχαν μια φυσιολογική ζωή.

4

Φοβήθηκαν για το μέλλον των κοριτσιών τους, αλλά πέντε χρόνια αργότερα, τα κορίτσια απέδειξαν ότι όλοι έκαναν λάθος.

Στην πραγματικότητα, είναι ευλογία για αυτήν την οικογένεια και για τον κόσμο. Αποτελούν έμπνευση για όλους.

5

Δείτε την υπέροχη ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο:

Credit: FaithTap

Αφήστε το σχόλιο σας: