Ζύγιζε 160 κιλά και το μόνο της όνειρο ήταν να αδυνατίσει. Δείτε ΠΩΣ έγινε 2 χρόνια μετά και θα τρίβετε τα μάτια σας! - Fanpage

Ζύγιζε 160 κιλά και το μόνο της όνειρο ήταν να αδυνατίσει. Δείτε ΠΩΣ έγινε 2 χρόνια μετά και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Όλοι περνάνε κάποιο σημείο στη ζωή τους που συνειδητοποιούν ότι αν δεν αλλάξουν οι ίδιοι, δε θα αλλάξει τίποτα στη ζωή τους.

Για την Kayla Hurley, αυτό συνέβη όταν της αρνήθηκαν να μπει σε τρενάκι, επειδή ξεπερνούσε κάποιο όριο και ζύγιζε 161 κιλά. Τότε αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να χάσει βάρος.

Δύο χρόνια αργότερα, έχασε 87 κιλά και μοιράζεται την εντυπωσιακή ιστορία της για την απώλεια κιλών στο κοινωνικό δίκτυο Imgur.

1

Παρά την δραστική αλλαγή στο σώμα της, δέχεται ακόμα ερωτήσεις για την μεγάλη απώλεια κιλών και τι συνέβη στο περιττό και το χαλαρό δέρμα.

«Αυτό είναι, είναι άσχημο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα όταν χάνεις πολλά κιλά,» γράφει η Kayla. «Χαλαρό δέρμα. Βρίσκεται κυρίως γύρω από την κοιλιά μου, αλλά έχω και στο στήθος και τα χέρια. Μου προκαλεί προβλήματα δερματικά προβλήματα. Μου αλλάζει τον τρόπο που μπορώ να γυμνάζομαι και αλλάζει το κέντρο βάρος μου. Δε μου αρέσει που πρέπει να το καλύπτω με ρούχα, ενώ θα έπρεπε να ντύνομαι όπως θέλω, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορώ και δεν μπορώ να φοράω.»

2

«Έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή μου και τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου. Το σχέδιό μου είναι να το αφαιρέσω μόλις νιώσω ότι έχω σφίξει αρκετά σε άλλα σημεία και να το μειώσω όσο μπορώ με φυσικό τρόπο.»

Η Kayla τόνισε ότι τα πάντα απαιτούν περισσότερο χρόνο τώρα, λέγοντας: «Το χαλαρό δέρμα αλλάζει αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα 15λεπτο ντους σε 30λεπτο, επειδή χρειάζεται ειδική περιποίηση και στέγνωμα, διαφορετικά προκαλούνται λοιμώξεις και άλλα προβλήματα.»

3

«Καμία γυμναστική δε μπορεί να το μειώσει τελείως, ίσως μειωθεί σε ένα χρόνο ή παραπάνω με περισσότερη γυμναστική με βάρη, αλλά δε θα εξαφανιστεί ποτέ χωρίς χειρουργική επέμβαση.»

Αν και το περιττό δέρμα είναι ενοχλητικό, η Kayla νιώθει περήφανη για το που έχει φτάσει σήμερα, και αυτός είναι ο λόγος που μοιράστηκε τις φωτογραφίες του νέου της αδυνατισμένου σώματος.

4

Credit: Twentytwowords

Αφήστε το σχόλιο σας: