Ζύγιζε 183 κιλά και οι γιατροί της έλεγαν πως θα πέθαινε πριν τα 40 της. Δείτε όμως πως είναι σήμερα και θα πιστέψετε στα θαύματα! - Fanpage

Ζύγιζε 183 κιλά και οι γιατροί της έλεγαν πως θα πέθαινε πριν τα 40 της. Δείτε όμως πως είναι σήμερα και θα πιστέψετε στα θαύματα!

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, πάνω από το 1/3 των Αμερικανών ενήλικων είναι παχύσαρκοι. Και για μερικούς, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσουν μερικά κιλά. Αν βρίσκεστε στη μέση της δίαιτας σας, διαβάστε μια ιστορία που θα σας δώσει το κουράγιο και την έμπνευση να πετύχετε το στόχο σας.

 

Γνωρίστε την Elle Goodall.

1

Η Elle είχε εθιστεί στο fast food φαγητό και μόλις πριν μερικά χρόνια ζύγιζε πάνω από 180 κιλά! Στην πραγματικότητα, οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα ζούσε πάνω από 40 χρόνια, αν διατηρούσε αυτές τις διατροφικές της συνήθειες.

Η ίδια αναφέρει: «Ο εθισμός μου στα McDonald’s ήταν εκτός ελέγχου. Αν δεν έτρωγα τηγανισμένο φαγητό, σκεφτόμουν να το τρώω. Άνετα έτρωγα τρία μεγάλα γεύματα Big Mac συν μία επιπλέον μερίδα πατάτες. Δεν χόρταινα την λιπαρή υφή.»

2

Αν και η Elle ήξερε ότι ήταν εύσωμη γυναίκα, δεν ανέβαινε σε ζυγαριά, προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να αποφύγει την πραγματικότητα του προβλήματος βάρους της.

«Μόνο όταν κόλλησα γρίπη και έπρεπε να δω τον οικογενειακό μου ιατρό μου, με έπεισε να κάνω εξετάσεις. Δεν μπορούσα να πιστέψω όταν η ζυγαριά έγραφε 184 κιλά και τα αποτελέσματα των αιματολογικών μου αποκάλυψαν ότι είχα διαβήτη τύπου 2. Τότε ήξερα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει.»

3

Η Elle υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης, παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει να τρώει το αγαπημένο πρόχειρο φαγητό και να πηγαίνει σταθερά στο γυμναστήριο. Κατά τους πρώτους 9 μήνες που ακολούθησαν μετά τη χειρουργική της επέμβασή, πήρε μέρες και σε 3 αγώνες τρίαθλου!

4

Η Elle ζυγίζει σήμερα 68 κιλά και σχεδιάζει τελικά να αγωνιστεί στον διαγωνισμό Cairns Ironman 70.3, που αποτελείται από κολύμβηση απόστασης 2,4 μιλίων, ποδηλασία 112 μιλίων και μια διαδρομή 42 χιλιομέτρων.

«Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω το πρώτο μου αγώνα Ironman σύντομα, στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά ίσως χρειαστεί να πετύχω μερικούς ακόμα χρόνου, προτού πάω πάω εκεί – αλλά θα δούμε. Είμαι αρκετά αποφασισμένη, και νιώθω πως οτιδήποτε μπορώ να βάλω στο μυαλό μου, μπορώ να το πετύχω.»

5

Η Elle αναφέρει ότι όταν άρχισε να προσπαθεί να χάσει βάρος, δεν είχε μεγάλη υποστήριξη.

Εξηγεί: «Είχα πολλούς ανθρώπους στις αρχές, που μου έλεγαν ότι ήμουν τρελή και δεν θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά το χρησιμοποίησα ως κίνητρο που μου έδωσε τη δύναμη να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.»

6

«Τώρα απλά θέλω να αποδείξω στους άλλους ότι αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, υπάρχει δυνατότητα να το αντιστρέψεις και αυτό μπορεί να σώσει τη ζωή σου.»

7

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: