Έδειξε στον γιο του τον υπέρηχο της μαμάς. Απλά προσέξτε την αντίδραση του μικρού μόλις μαθαίνει ότι θα αποκτήσει αδερφάκι! - Fanpage

Έδειξε στον γιο του τον υπέρηχο της μαμάς. Απλά προσέξτε την αντίδραση του μικρού μόλις μαθαίνει ότι θα αποκτήσει αδερφάκι!

To να γίνει ένα παιδί μεγάλος αδερφός ή αδερφή ενθουσιάζει τα περισσότερα μικρά παιδιά, αλλά αυτό το αγοράκι διαφέρει. Όταν οι γονείς του του ανακοινώνουν ότι σε λίγο καιρό η οικογένεια θα αποκτήσει νέο μέλος, η αντίδρασή του δεν είναι η αναμενόμενη. Αντίθετα, λέει κάτι που κάνει τους γονείς του να αναρωτιούνται…

1

Αρχικά, οι γονείς του πίστευαν ότι θα ήταν μια χαρούμενη στιγμή. Όμως δεν φαντάζονταν ότι ο μικρός δε θα ενθουσιαζόταν καθόλου που θα γίνει μεγάλος αδερφός. Του δείχνουν μέχρι και τον υπέρηχο του μωρού για να το ενθαρρύνουν, λέγοντάς του «Αυτό είναι το μωρό στη κοιλιά της μαμάς!» Αλλά το αγοράκι δείχνει ότι δε χαίρεται και πολύ με την ιδέα.

2

Κοιτάζει τη μητέρα του και δηλώνει ότι δεν είναι σίγουρος για το πως νιώθει που θα αποκτήσει αδερφάκι. Οι γονείς ξεσπούν σε γέλια! Δείτε την αντίδραση του πιτσιρικά στην ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων!

Credit: Faithtap

Αφήστε το σχόλιο σας: