Έντρομη μητέρα κάλεσε την αστυνομία μόλις είδε τι κατέγραψαν οι κάμερες του παιδικού σταθμού... - Fanpage
VIDEOS

Έντρομη μητέρα κάλεσε την αστυνομία μόλις είδε τι κατέγραψαν οι κάμερες του παιδικού σταθμού…

Μια μητέρα είδε τον χειρότερο εφιάλτη της να γίνεται πραγματικότητα μέσω ενός βίντεο, σύμφωνα με το Fox 8.

Η μητέρα, Ryane Lamb, ξέσπασε σε κλάματα στην ανάμνηση του γιου της να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από μία υπάλληλο του παιδικού σταθμού στον οποίο είχε εμπιστευτεί τη φροντίδα του. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω…», είπε η Lamb είπε στο Fox 8.


Μια μητέρα είδε τον χειρότερο εφιάλτη της να γίνεται πραγματικότητα μέσω ενός βίντεο, σύμφωνα με το Fox 8.

Η μητέρα, Ryane Lamb, ξέσπασε σε κλάματα στην ανάμνηση του γιου της να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από μία υπάλληλο του παιδικού σταθμού στον οποίο είχε εμπιστευτεί τη φροντίδα του. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω…«, είπε η Lamb είπε στο Fox 8.

Το βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης του Cedar Early Learning Center στο Κλίβελαντ του Οχάιο, δείχνει μία εργαζόμενη να χτυπάει τον 2 ετών Amari Lamb πάνω από 20 φορές με ένα πλαστικό αντικείμενο. Λεπτά αργότερα φαίνεται να τον χτυπάει ξανά, ενώ τον σέρνει σε ένα σταθμό αλλαγής πάνας.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Είναι ξεκάθαρο πως στον χώρο υπάρχει και μία δεύτερη υπάλληλος, η οποία όμως δεν κάνει τίποτα για να την σταματήσει. Αυτή η ίδια υπάλληλος φαίνεται να χτυπάει ένα κοpιτσάκι με ένα πλαστικό ρόπαλο αργότερα στο βίντεο. Αμφότερες οι εργαζόμενες απολύθηκαν αμέσως, σύμφωνα με την Independent Journal.

Credits: TVS

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories