Έξαλλος Σύζυγος γέμισε Τσιμέντο το Αυτοκίνητο της Γυναίκας του. Δείτε ΓΙΑΤΙ το έκανε και θα Σοκαριστείτε! - Fanpage

Έξαλλος Σύζυγος γέμισε Τσιμέντο το Αυτοκίνητο της Γυναίκας του. Δείτε ΓΙΑΤΙ το έκανε και θα Σοκαριστείτε!

Αυτή είναι η παράξενη στιγμή που ένας εκνευρισμένος σύζυγος γέμισε το αυτοκίνητο της γυναίκας του με τσιμέντο επειδή άλλαξε το επίθετό της και το έκανε όπως το όνομα μίας αλυσίδας σουπερμάρκετ σε μία προσπάθεια να προωθήσει το κατάστημά της.

Ο Ρώσος ήθελε να τιμωρήσει την γυναίκα του όταν κατά την διάρκεια μίας δύσκολης περιόδου του γάμου τους άλλαξε το όνομά της σε Veniy, όπως το σουπερμάρκετ που δουλεύει.

Αποφάσισε να γεμίσει το αμάξι με τσιμέντο επειδή ήξερε πόσο πολύ το αγαπούσε και το περιποιούταν.

Το παράξενο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα περαστικού στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Ο άντρας, του οποίο το όνομα δεν έχει αποκαλυφτεί, φαίνεται να κατευθύνει το φορτηγό με το τσιμέντο κοντά στο αυτοκίνητο και μετά βάζει τον αγωγό στο ανοιχτό παράθυρό του.

Μετά δίνει οδηγία στον οδηγό να ρίξει το τσιμέντο στο αυτοκίνητο και να το γεμίσει μέχρι το ύψος των παραθύρων.

14

Ο σύζυγος παραδέχτηκε πως περνούσε άσχημη φάση με την γυναίκα του και όταν άλλαξε το επίθετό της αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Η αλυσίδα των σουπερμάρκετ είχε υποσχεθεί να πληρώσει 50,000 RUB (825 ευρώ) το μήνα εάν κάποιος υπάλληλος άλλαζε το όνομά του στο όνομα της επιχείρησης

Η γυναίκα του είχε πρόσφατα παραδεχτεί στον άντρα της πως δεν του ήταν πιστή και έτσι εκείνος θέλησε να πάρει την εκδίκησή του.

Εσείς τι πιστεύετε για τον τρόπο που αντέδρασε ο σύζυγός της;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: