Έχασε τα Μαλλιά της από Καρκίνο. Ο Τρόπος που η Κόρη της Κατάφερε να της Αλλάξει τη Διάθεση, θα σας κάνει να Δακρύσετε - Fanpage

Έχασε τα Μαλλιά της από Καρκίνο. Ο Τρόπος που η Κόρη της Κατάφερε να της Αλλάξει τη Διάθεση, θα σας κάνει να Δακρύσετε

Ο καρκίνος είναι μια απαίσια ασθένεια που στερεί την υγεία, την ζωντάνια, ακόμα και τα μαλλιά κάποιου! Η χημειοθεραπεία και η θεραπεία με ακτίνες είναι σκληρές τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.

Η εξουθενωτική αυτή εμπειρία μπορεί να εξαφανίσει την χαρούμενη διάθεση και το κέφι ενός καρκινοπαθούς. Επίσης, είναι πάρα πολύ δύσκολο να διατηρήσει κανείς την αυτοπεποίθηση του όταν χάνει τα μαλλιά του, ιδιαίτερα οι γυναίκες.

Όσοι παρακολουθούν αυτή τη μάχη του καρκίνου κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους αγαπημένους τους! Κάποιοι ξυρίζουν και τα δικά τους μαλλιά για υποστήριξη. Και οι κόρες κάνουν τα πάντα για τις μαμάδες τους!

3

Όταν η μητέρα της Nadine άρχισε να χάνει τα μαλλιά, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες της, η κόρη της θέλησε να κάνει κάτι για να την βοηθήσει να χαμογελάσει ξανά. Και ήταν το ιδανικό άτομο για κάτι τέτοιο! Η Nadine Ioana είναι δημοφιλής μπλόγκερ και ειδικός μακιγιάζ. Φυσικά, δεν είχε σκοπό να αφήσει τα ταλέντα της να πάνε χαμένα.

Ήθελε να νιώθει η μαμά της καλά με τον εαυτό της κι έτσι ξεκίνησε μια λαμπερή μεταμόρφωση. Κατέγραψε την διαδικασία σε βίντεο για να δείξει και σε άλλους μακιγιέζ πώς να βάφουν γυναίκες καρκινοπαθείς.

4

Κάτι τόσο απλό όσο μια αλλαγή μπορεί να κάνει θαύματα για την αυτοπεποίθηση κάποιου. Όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφοι και όταν έχουμε κάποιον που μας περιποιείται και μας φροντίζει είναι υπέροχα. Η Nadine είναι απίθανη κόρη!

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε την Nadine να σχηματίζει φυσικά φρύδια με ένα πινέλο. Τα φρύδια πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο και μερικές φορές τα θεωρούμε δεδομένα, ειδικά όσοι δεν έχουν δει το πρόσωπο τους χωρίς αυτά. Όταν η μητέρα κοιτάζει τον εαυτό της στο καθρέφτη και βλέπει τα νέα της φρύδια, της φτιάχνουν τη διάθεση!

Η αλλαγή μόλις ξεκίνησε και ήδη η μητέρα της Nadine νιώθει καλύτερα. Αλλά περιμένετε να δείτε ολοκληρωμένη την μεταμόρφωση – τι υπέροχη κόρη! Μοιάζουν σαν δίδυμες. Βλέποντας την, δεν φαντάζεται κανείς ότι η μητέρα έχει περάσει από χημειοθεραπείες.

5

Δείτε στο βίντεο την απίθανη μεταμόρφωση!

https://www.youtube.com/watch?v=WpsjXeyXk94

Η Nadine είναι ευλογημένη με ένα υπέροχο ταλέντο. Είναι φανταστικό που έκανε αυτό το βίντεο για να μάθουν και άλλοι πώς να κάνουν άτομα με καρκίνο να δείχνουν τόσο όμορφα όσο η μαμά της!

Credit: hearteternal.com

Αφήστε το σχόλιο σας: