Ήθελαν να κάνουν Μετακόμιση αλλά ήπιαν λιγάκι παραπάνω. Δείτε ΤΙ έπαθαν αυτοί οι 2 Μεθυσμένοι όταν Κουβάλησαν έναν Καναπέ! - Fanpage

Ήθελαν να κάνουν Μετακόμιση αλλά ήπιαν λιγάκι παραπάνω. Δείτε ΤΙ έπαθαν αυτοί οι 2 Μεθυσμένοι όταν Κουβάλησαν έναν Καναπέ!

Αυτή πρέπει να είναι μια από τις πιο αστείες σκηνές που έχετε δει – δύο άντρες προσπαθούν να μετακινήσουν έναν βαρύ καναπέ στον δρόμο σε μια κατοικημένη περιοχή ενώ είναι μεθυσμένοι. Το βίντεο τραβήχτηκε σε έναν δρόμο του χωριού Drumquin στην Βόρεια Ιρλανδία.

Οι δύο Ιρλανδοί μαλώνουν και διαπληκτίζονται σε μια γλώσσα που με το ζόρι μοιάζει με τα Αγγλικά. Και όλα αυτά ενώ παράλληλα προσπαθούν να μετακινήσουν έναν τεράστιο καναπέ και μάλιστα μεθυσμένοι! Σίγουρα το έχουμε πάθει όλοι κάποια στιγμή στην ζωή μας. Μετά από μερικά ποτά μας έρχονται τα καλύτερα σχέδια.

Άλλοι κάνουν τατουάζ, άλλοι κουρεύονται χάλια! Αλλά αυτοί εδώ κερδίζουν. Είναι τόσο διασκεδαστικό να τους βλέπεις να προσπαθούν ενώ δεν έχουν έλεγχο ή συντονισμό στις πράξεις τους και το φιλόδοξο σχέδιο τους καταλήγει σε καταστροφή. Έξω είναι βρεγμένα, τα μαξιλάρια πέφτουν κάτω και σε κάποια φάση ολόκληρος ο καναπές πέφτει πάνω στον ένα άντρα.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον Jason McCarthan ο οποίος περνούσε από κει με το αυτοκίνητο του και δείχνει σαν κακογραμμένο σκετσάκι, αλλά είναι ανεκτίμητο, γιατί συνέβη στ’αλήθεια και αυτό το κάνει ακόμα πιο ξεκαρδιστικό!

Δείτε το βίντεο παρακάτω. Έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube και σίγουρα θα φτιάξει τη μέρα σας!

Πώς σας φάνηκε;

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: