Αυτή η γυναίκα ξεvτύθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους. Δείτε γιατί... - Fanpage
VIDEOS

Αυτή η γυναίκα ξεvτύθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους. Δείτε γιατί…

Μια νεαρή γυναίκα που περνούσε από το Piccadilly Circus με ένα μαντήλι και μια πινακίδα, δεν τράβηξε καν τα βλέμματα των περαστικών καθώς κατευθυνόταν στον προορισμό της.

Σταμάτησε, ακούμπησε την πινακίδα μπροστά στα πόδια της και ξεκούμπωσε το φόρεμά της αφήνοντάς το να πέσει στο έδαφος. Ακόμη κι έτσι όμως, λίγοι ήταν εκείνοι που την πρόσεξ…


Μια νεαρή γυναίκα που περνούσε από το Piccadilly Circus με ένα μαντήλι και μια πινακίδα, δεν τράβηξε καν τα βλέμματα των περαστικών καθώς κατευθυνόταν στον προορισμό της.

4

Σταμάτησε, ακούμπησε την πινακίδα μπροστά στα πόδια της και ξεκούμπωσε το φόρεμά της αφήνοντάς το να πέσει στο έδαφος. Ακόμη κι έτσι όμως, λίγοι ήταν εκείνοι που την πρόσεξαν…

5

Φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, έδεσε με το μαντήλι τα μάτια της και άνοιξε τα χέρια της.

Μένοντας ακίνητη σε αυτή τη θέση, η Jae West επρόκειτο σε λίγη ώρα να γίνει διάσημη, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος της.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Σκοπός της ήταν η αποδοχή της εμφάνισής της, αλλά όχι μόνο για την ίδια. Αυτό που θέλει είναι η αποδοχή της εξωτερικής εμφάνισης του οποιουδήποτε, ασχέτως σχήματος, χρώματος ή μεγέθους.

Η Jae υπέφερε από διατροφική διαταραχή όταν ήταν ακόμη στο σχολείο και μέχρι τα 20 της χρόνια περίπου.

Στέκομαι εδώ για όσους έχουν υποφέρει από διατροφικές διαταραχές ή χαμηλή αυτοπεποίθηση, όπως κι εγώ… Για να στηρίξετε την αποδοχή (πρώτα από τον εαυτό μας), ζωγραφίστε μια καρδιά στο σώμα μου.

6

Τα λεπτά που περνούσαν έμοιαζαν με ώρες, ξαφνικά όμως ένιωσα να μου παίρνουν τον μαρκαδόρο από το αριστερό χέρι και στη συνέχεια κατάλαβα ότι κάποιος ζωγράφιζε πάνω στο σώμα μου. Ήταν ένα από τα πιο δυνατά συναισθήματα ανακούφισης, ευγνωμοσύνης και αγάπης, που έχω νιώσει ποτέ μου.

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories