Βάζει το Πιστολάκι για τα Μαλλιά κοντά στην Ταΐστρα. Προσέξτε τώρα το Πουλάκι στα δεξιά! - Fanpage

Βάζει το Πιστολάκι για τα Μαλλιά κοντά στην Ταΐστρα. Προσέξτε τώρα το Πουλάκι στα δεξιά!

Τα κολιμπρί είναι απίστευτα πλάσματα και πολύ όμορφα να τα βλέπεις. Ζουν κανονικά σε θερμά κλίματα αλλά έχουν την τάση να μεταναστεύουν αν σε μια περιοχή έχει πολύ κρύο γι’αυτά.

Μερικές φορές, όμως μια απότομη πτώση της θερμοκρασίας δεν μπορεί να προβλεφθεί και τα κολιμπρί θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα σε αυτή την αλλαγή του καιρού. Ο YouTuber “blueskeye” είχε την ευκαιρία της ζωής του όταν έβγαλε ξαφνικά κρύο, γιατί μπόρεσε να φροντίσει δύο κολιμπρί που κρύωναν πολύ.

Όταν ήρθε το απότομο κρύο το 2011, ο blueskeye ήξερε ότι τα κολιμπρί θα είχαν πρόβλημα με την πτώση της θερμοκρασίας, κι έτσι αποφάσισε να τα βοηθήσει. Κάθε πρωί έβγαζε έξω την ταΐστρα για τα πουλιά πριν βγει ο ήλιος και τάιζε τα δύο πουλάκια με τα ονόματα Rocky και Adrian.

Λόγω του ασυνήθιστου κρύου, ο blueskeye έβαζε την ταΐστρα πάνω σε ένα ζεστό ταψί, όπου τα πουλιά πήγαιναν για να καθίσουν και να ζεσταθούν. Αναπτύχθηκε ένας πραγματικός δεσμός ανάμεσα στα δύο πουλιά και τον άντρα. Στο βίντεο, θα δείτε τον blueskeye να ταΐζει τα πουλιά από το ίδιο του το χέρι!

Σε κάποια άλλη φάση, ο blueskeye ζεσταίνει την ταΐστρα με το πιστολάκι για τα μαλλιά και ο μικρός Rocky φαίνεται να στέκεται δίπλα για να απολαύσει λίγο από τον ζεστό αέρα.

Κανονικά, όταν κάποιος πλησιάζει ένα κολιμπρί, αυτό απομακρύνεται με ταχύτητα 50 χιλιομέτρων την ώρα και δεν επιστρέφει, αλλά αυτά τα δύο πουλιά εμπιστεύονται πραγματικά τον άντρα και εκείνος νοιάζεται πολύ γι’αυτά!

Δείτε στο βίντεο την ιστορία τους!

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: