Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ΠΩΣ θα μάθετε στο παιδί σας να απελευθερωθεί σε 60 δευτερόλεπτα αν το δέσουν χειροπόδαρα! - Fanpage

Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ΠΩΣ θα μάθετε στο παιδί σας να απελευθερωθεί σε 60 δευτερόλεπτα αν το δέσουν χειροπόδαρα!

Είναι κάτι απλό, αλλά μία πιθανή σωτήρια κίνηση που κάθε γονιός θα ήθελε το παιδί του να γνωρίζει.

Μια νεαρή κοπέλα, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook από τη Michelle Ο’Νιλ, που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα της, μας δείχνει πως να ξεφύγουμε από zip ties σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.
Το κοpίτσι από το Ορλάντο της Φλόριντα, χρησιμοποιεί τα κορδόνια της για να απελευθερωθεί από τις πλαστιές χειροπέδες στο βίντεο που έχει πάνω από 59 εκατομμύρια προβολές.

Η Michelle δημοσίευσε το βίντεο, το οποίο έχει μοιραστεί 31.600 φορές, με τίτλο: “Μπορούν παιδιά σας να ξεφύγουν από πλαστικές χειροπέδες τύπου zip ties; Διδάξτε τους πως να το κάνουν σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Σκύβει μπροστά και καταφέρνει να λύσει τα κορδόνια της, χρησιμοποιώντας τα χέρια της. Ύστερα, τραβάει ένα κορδόνι μέσα από το κάτω μέρος του zip tie χρησιμοποιώντας τα δόντια της.

1

2

3

4

Σκύβοντας ξανά, αρπάζει το άλλο κορδόνι από το παπούτσι της και τα δένει μεταξύ τους. Ύστερα σηκώνει τα πόδια της από το πάτωμα και λυγίζει τα γόνατα.

Κουνάει τα πόδια της για να πριονίσει με τα κορδόνια το πλαστικό και γρήγορα σπάει τις χειροπέδες!

5

6

7

8

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως ένας ενήλικας μπορεί να ξεφύγει εύκολα από τις πλαστικές “χειροπέδες”.

Credits: Daily Mail

Αφήστε το σχόλιο σας: