Δείτε το Νέο Σούπερ Γιοτ των 130 μέτρων, αξίας 500.000.000 ευρώ που έχει Πισίνα, Spa, Cinema, ακόμα και Night Club! - Fanpage

Δείτε το Νέο Σούπερ Γιοτ των 130 μέτρων, αξίας 500.000.000 ευρώ που έχει Πισίνα, Spa, Cinema, ακόμα και Night Club!

Θα είναι ό,τι πιο πολυτελές αν χτιστεί ποτέ και θα κοστίσει στον ιδιοκτήτη του περίπου 200-500 εκατομμύρια λίρες. O Andy Waugh, σχεδιαστής γιοτ από το Hampton Court του νοτιοδυτικού Λονδίνου, έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο γιοτ μήκους 130 μέτρων το οποίο ονομάζεται Epiphany και διαθέτει πισίνα, σπα και ιδιωτικό κατάστρωμα για τον ιδιοκτήτη.

Το πολυδάπανο σχέδιο θα χρειαστεί 5 χρόνια για να χτιστεί όταν γίνει παραγγελία και ανάλογα με τις προδιαγραφές, μπορεί να κοστίσει ως και 500 εκατομμύρια λίρες.

23

Μιλώντας στο CNN, ο Waugh είπε ότι οι πιθανότητες να γίνει παραγγελία και να χτιστεί αυτό το γιοτ είναι μία στις 1000.
“Σε πολλούς αρέσει το Epiphany, αλλά πολλές φορές ακούς αυτό: ‘Μου αρέσει αλλά… έχω την δική μου ιδέα και θέλω κάτι πιο οικονομικό’.”

“Τους αρέσουν τα τρελά πράγματα, αλλά ο πελάτης πρέπει να νιώθει ότι μπορεί να πιστέψει – πρέπει να μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σε αυτό το σκάφος – κάτι που είναι δύσκολο με πιο ακραία σχέδια.”

24

25

26

Αν και ξεπερνά κατά πολύ τα όρια για τα σούπερ γιοτ, τα οποία είναι γιοτ πάνω από 24 μέτρα, δεν θα είναι το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, αφού ο τίτλος αυτός ανήκει στο Azzam μήκους 180 μέτρων.

Το Epiphany, το οποίο σχεδιάστηκε στις αρχές του έτους αλλά κοστολογήθηκε πρόσφατα, διαθέτει ολόκληρο κατάστρωμα για τον ιδιοκτήτη, ο οποίος μπορεί να κάνει διακοπές με στυλ στην Καραϊβική ή την Μεσόγειο. Το κατάστρωμα του ιδιοκτήτη διαθέτει ακόμη καμπίνα με ψηλό ταβάνι, φεγγίτες και θέα σε ένα μπροστινό ιδιωτικό κατάστρωμα με καθίσματα και τζακούζι.

Συνδυάζοντας την αναψυχή με την δουλειά, το κατάστρωμα θα διαθέτει ιδιωτικό σινεμά και γραφείο με χώρο για προσωπικούς βοηθούς ή μέλη του προσωπικού. Ο Waugh είπε ότι το κυρίως κατάστρωμα έχει κοινόχρηστες περιοχές στο πίσω μέρος και καμπίνες για επισκέπτες στο μπροστινό.

Τα χαμηλά τοιχάκια σε όλο το κατάστρωμα και το γυαλί θα δίνουν μια ευρύχωρη αίσθηση. Το πίσω κατάστρωμα έχει πισίνα, χώρο για ηλιοθεραπεία που μετατρέπεται σε ελικοδρόμιο, δύο επιπλέον καμπίνες VIP και 8 καμπίνες για επισκέπτες. Το τελευταίο κατάστρωμα θα διαθέτει κλαμπ και σινεμά, χώρο για καταδύσεις, δωμάτια για 40 μέλη του προσωπικού και χώρο για εστίαση.

Ο Waugh σπούδασε σχεδιασμό μέσων μεταφοράς στο Coventry University και αποφοίτησε το 2004. Δούλεψε στην Βιέννη τα δύο πρώτα χρόνια μετά τις σπουδές του. Δούλεψε στον σχεδιασμό γιοτ και κέρδισε το πρώτο του βραβείο το 2010 για το Meya Meya, το οποίο σημαίνει 100% αραβικός και ήταν ένα πλοίο σχεδιασμένο για 10 επισκέπτες.

27

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: