Είδαν ένα τεράστιο φίδι στο δρόμο και έβγαλαν αμέσως την Κάμερα. Μόλις πρόσεξαν ΤΙ έχει στο Στόμα του, Πάγωσαν! - Fanpage

Είδαν ένα τεράστιο φίδι στο δρόμο και έβγαλαν αμέσως την Κάμερα. Μόλις πρόσεξαν ΤΙ έχει στο Στόμα του, Πάγωσαν!

Ο Christopher Reynolds και η γυναίκα του, Νina, κατέγραψαν κάτι στην κάμερα που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Το βίντεο δείχνει ένα μεγάλο μαύρο φίδι την ώρα που καταβροχθίζει το γεύμα του, το οποίο είναι ένα άλλο φίδι.

Ωστόσο, το ζευγάρι γρήγορα συνειδητοποίησε μία σοκαριστική λεπτομέρεια. Καθώς η λεία του προεξείχε από το στόμα του, το ζευγάρι είδε πως ήταν ακόμα ζωντανό.

‘Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε φύγει από το σπίτι της μητέρας μου όταν είδαμε ένα φίδι. Σκέφτηκα να γυρίσω για να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Η Nina μου είπε να βγάλω και βίντεο και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα.’

Ενώ στην αρχή φαίνεται ένα μικρό κομμάτι του φιδιού να προεξέχει από το στόμα, σύντομα γίνεται ξεκάθαρο πως το γεύμα του είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαινόταν αρχικά.

Επειδή ένιωσε απειλημένο, το φίδι αποφάσισε να αφήσει το γεύμα του και να φύγει. Το άλλο φίδι είναι ζαλισμένο ενώ δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι.

Δείτε την εκπληκτική στιγμή:

https://www.youtube.com/watch?v=vKaCjlN50bA

Πώς σας φάνηκε;

Credit: davidwolfe.com

Αφήστε το σχόλιο σας: