Είδε ένα παράξενο Έντομο στην Αυλή του και Προσπάθησε να το πιάσει. Μόλις δείτε ΤΙ κάνει το έντομο, θα Χάσετε το Μυαλό σας! - Fanpage

Είδε ένα παράξενο Έντομο στην Αυλή του και Προσπάθησε να το πιάσει. Μόλις δείτε ΤΙ κάνει το έντομο, θα Χάσετε το Μυαλό σας!

Τα έντομα δεν είναι και τόσο χαριτωμένα και φιλικά, αλλά ένας εξερευνητής είχε την τύχη να πέσει πάνω σε ένα τέτοιο έντομο! Ενώ έκανε πεζοπορία στα βουνά, αντίκρισε ένα ενδιαφέρον σκαθάρι και αποφάσισε να καταγράψει στη κάμερα. Αρχικά δεν είχε ιδέα τι είδος είναι και αποφάσισε να το ρισκάρει και να το αγγίξει! 

1

Μόλις άγγιξε την πλάτη του σκαθαριού, αυτό αποκάλυψε τα εκπληκτικά του χρώματα. Μόλις το έκανε αυτό, συνειδητοποίησε ότι ανήκει στο είδος των τεττιγονίδων. Αυτά τα έντομα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, εκτός από την Ανταρκτική. Οι περισσότερες τεττιγονίδες τρέφονται με φύλλα, άνθη και σπόρους, ενώ υπάρχουν ακόμα και είδη που τρέφονται με άλλα μικρότερα έντομα ή ακόμα και μικρά ερπετά.

2

Αν τύχει να συναντήσετε κάποιο παράξενο έντομο, προσέξτε καλύτερα να μη το αγγίξετε, καθώς μπορεί να σας τσιμπήσει ή να βγάλει δηλητήριο κατά την επαφή με το δέρμα. 

Credit: Lifeaspire

Αφήστε το σχόλιο σας: