Είδε μια φάλαινα μπλεγμένη στα δίχτυα και πήδηξε από κατάστρωμα 12 μέτρων για να τη σώσει. Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα! - Fanpage

Είδε μια φάλαινα μπλεγμένη στα δίχτυα και πήδηξε από κατάστρωμα 12 μέτρων για να τη σώσει. Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα!

Αυτός ο γενναίος ναύτης πήδηξε από φορτηγό πλοίο για να σώσει μια φάλαινα που είχε κολλήσει σε δίχτυ. Στο παρακάτω βίντεο, οι ναύτες του Cheikh El Mokrani κάνουν νοήματα ανάμεσα τους καθώς το ζώο σφαδάζει στο νερό.

Μετά από μια στιγμή σκέψης, ένας άντρας πέφτει από το κατάστρωμα ύψους 12 μέτρων και προσγειώνεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το τεράστιο θηλαστικό.

Κολυμπά προς την φάλαινα και σπρώχνει την μύτη της μακριά από το δίχτυ. Σύντομα τον ακολουθεί ένας ακόμη άντρας και ελευθερώνουν το θηλαστικό. Ακούγονται χαρούμενες κραυγές από το κατάστρωμα καθώς η φάλαινα κολυμπά ελεύθερη στον ωκεανό. Πολλοί χρήστες του YouTube έγραψαν επαινετικά σχόλια για την γενναιότητα των ναυτών κάτω από το βίντεο:

«Ήταν απίθανο το βίντεο, είναι καλό να βλέπεις ανθρώπους που νοιάζονται και είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν την ζωή τους για να σώσουν τον πλανήτη», έγραψε ο Tom Scott. «Φανταστική ανθρωπιστική πράξη καλοσύνης, τους χειροκροτώ», είπε ο John S.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: