Είδε τον Γιο της να συνομιλεί με 2 Αγνώστους και Κατάλαβε ότι κάτι ΔΕΝ πάει Καλά... Η συνέχεια θα σας σφίξει το Στομάχι! - Fanpage

Είδε τον Γιο της να συνομιλεί με 2 Αγνώστους και Κατάλαβε ότι κάτι ΔΕΝ πάει Καλά… Η συνέχεια θα σας σφίξει το Στομάχι!

Όταν είδε τον Γιο της να συνομιλεί με 2 Αγνώστους αμέσως Κατάλαβε ότι κάτι ΔΕΝ πάει Καλά… Γονείς Ανοίξτε τα Μάτια σας!

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μπορούν να γίνουν ένα πολύ επικίνδυνο μέρος. Ποτέ δεν ξέρεις εάν το πρόσωπο το οποίο έχεις απέναντί σου είναι πραγματικό ή όχι. Αυτό μπορεί να γίνει καταστροφικό, ειδικά για παιδιά. Ακόμα και τα αγόρια δεν αποτελούν εξαίρεση: υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται για ανήλικα αγόρια.

Όταν το παιδί σου μιλάει με έναν άγνωστο, είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον έλεγχο. Γι’αυτό είναι σημαντικό να δούμε όλοι αυτό το βίντεο.

Τα σημερινά παιδιά άλλωστε χρησιμοποιούν τα social media για να κάνουν φίλους και μάλιστα τελείως άγνωστους που ούτε καν έχουν συναντήσει ποτέ από κοντά στη ζωή τους. Πολλά παιδιά αποδέχονται χρήστες ως «φίλους τους» που ούτε καν γνωρίζουν.

Οι γονείς συνήθως ενημερώνουν τα παιδιά τους, νομίζοντας πως έχουν γίνει κατανοητοί και θεωρώντας ότι το δικό τους παιδί μπορεί να αναγνωρίσει τους κινδύνους που καραδοκούν. Κάτι που δε συμβαίνει πάντα.

Αυτό θέλησε να αποδείξει για ακόμη μια φορά ο ρεπόρτερ αμερικανικής, διαδικτυακής εκπομπής για την ενημέρωση των παιδιών και των γονέων σε θέματα προφύλαξής τους από πιθανούς διαδικτυακούς κινδύνους, Cooby Persin! Θυμόσαστε το βίντεο που είχε δημιουργήσει ώστε να προειδοποιήσει τους γονείς που έχουν κορίτσια; Αυτή τη φορά απέδειξε ότι ακόμη και τα αγόρια κινδυνεύουν εξίσου με τα κορίτσια από επιθέσεις παιδόφιλων.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τρία αγόρια που πέφτουν θύματα παιδοφιλίας, πάντα με τη συναίνεση των γονιών τους αφού πρόκειται για πείραμα. Τα αγόρια επισκέπτονται το σπίτι ενός άγνωστου κοριτσιού που γνώρισαν στο διαδίκτυο, της Αμάντα. Μπαίνουν μέσα και τότε διαπιστώνουν πως αντί για το κορίτσι, στο σπίτι υπάρχουν δύο παιδόφιλοι. Κάθε φορά το σκηνικό σταματά όταν η μαμά ή ο μπαμπάς των παιδιών επεμβαίνει, τονίζοντας το τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν στημένο όλο αυτό.

Δείξτε στα παιδιά σας αυτά τα βίντεο.

Τονίστε τους, το πόσο σημαντικό είναι να μην εμπιστεύονται κανέναν άγνωστο στο διαδίκτυο. Ακόμη και κάποιον συνομήλικο του ίδιου ή του αντίθετου φύλου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω, που σίγουρα θα σφίξει το στομάχι σας!

Στο βίντεο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα: το διαδίκτυο μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας έτσι ώστε να μάθουν και εκείνη τους κινδύνους που ελλοχεύουν. 

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: