Είδε τρομαγμένος μία Τεράστια Κόκκινη Μπάλα να κατευθύνεται προς το Αυτοκίνητό του. Η Συνέχεια; Θα σας Κόψει την Ανάσα! - Fanpage

Είδε τρομαγμένος μία Τεράστια Κόκκινη Μπάλα να κατευθύνεται προς το Αυτοκίνητό του. Η Συνέχεια; Θα σας Κόψει την Ανάσα!

Οι περισσότερες επιτυχημένες εταιρίες έχουν προσωπικό σε κάθε πόστο, κάτι που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Μερικές φορές χρησιμοποιούν συγκεκριμένα χρώματα ή λογότυπα και άλλες φορές φράσεις που τραβάνε την προσοχή των καταναλωτών.

Το κατάστημα Target είναι πολύ γνωστό για τα χρώματα και το λογότυπό του, αλλά πρόσφατα αυτός ήταν και ο λόγος που δημιουργήθηκε αναταραχή.

Είναι ένα ιστορικό μαγαζί την ΗΠΑ και όποιος το επισκεφτεί δεν γίνεται να μην παρατηρήσει τις κόκκινες μπάλες που βρίσκονται παρατεταγμένες μπροστά από την είσοδο του καταστήματος. Πρόσφατα, μία από αυτές τις μπάλες προκάλεσε αρκετές φθορές όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έπεσε πάνω τους.

Οι μπάλες υπάρχουν για να προστατεύουν την κεντρική είσοδο του καταστήματος αλλά το φορτηγάκι πήγαινε τόσο γρήγορα που ανέτρεψε το αντικείμενο βάρους 2 τόνων.

Στο βίντεο, φαίνεται η μπάλα να κυλάει και να χτυπάει σε ένα όχημα που κινείται. Συνεχίζει την πορεία του και τώρα κατευθύνεται προς ένα άλλο παρκαρισμένο όχημα αλλά ευτυχώς  ένας άντρας και ο σκύλος του κατάφεραν να την σταματήσουν.

Πολλοί θεωρούν πως το κατάστημα οφείλει να καλύψει τις ζημιές αν και προς το παρόν εκείνο αρνείται.

‘Λένε πως δεν έχουν καμία ευθύνη γι’αυτό που συνέβη. Οι κόκκινες μπάλες όμως υπάρχουν για να προστατεύουν το κατάστημα και υποτίθεται πως δεν θα πρέπει να μπορούν να μετακινηθούν.’

Ο οδηγός που χτύπησε αρχικά την μπάλα δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή στο βίντεο:

Πώς θα αντιδρούσατε στην θέση της;

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: