«Ευχαριστώ, μαμά»: To βίντεο που θυμίζει ότι χρωστάμε πολλά στη μαμά μας - Fanpage
VIDEOS

«Ευχαριστώ, μαμά»: To βίντεο που θυμίζει ότι χρωστάμε πολλά στη μαμά μας

Υπάρχει γραφικότερη ευχαριστήρια ατάκα νικητή βραβείου Όσκαρ απ’ το «Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου»; Μάλλον όχι. Κι αυτό, γιατί τις περισσότερες φορές, πίσω από κάθε μικρό και μεγάλο μας επίτευγμα, κρύβεται μια ακούραστη μαμά που πιστεύει σε εμάς από τη στιγμή που μας γνώρισε, στηρίζοντας, βοηθώντας, επαινώντας και κατσαδιάζοντας τις κατάλληλες σ…


Υπάρχει γραφικότερη ευχαριστήρια ατάκα νικητή βραβείου Όσκαρ απ’ το «Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου»; Μάλλον όχι. Κι αυτό, γιατί τις περισσότερες φορές, πίσω από κάθε μικρό και μεγάλο μας επίτευγμα, κρύβεται μια ακούραστη μαμά που πιστεύει σε εμάς από τη στιγμή που μας γνώρισε, στηρίζοντας, βοηθώντας, επαινώντας και κατσαδιάζοντας τις κατάλληλες στιγμές.

Αυτή η δύναμη που άθελά της σχεδόν προσφέρει γενναιόδωρα κάθε μαμά στο παιδί της, είναι το θέμα του τελευταίου από μια σειρά βίντεο της εταιρείας P&G, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το φιλμάκι ακολουθεί το νήμα της ζωής τεσσάρων αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων και των μαμάδων τους, με αναφορές στις δύσκολες στιγμές, τα παιδικά χρόνια και την τελική νίκη.

Δείτε το βίντεο και βουρκώστε ελεύθερα:

Πηγή: mama365.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories