Η Γιαγιά είπε στον Παππού να του δείξει ένα Μαγικό Κόλπο και αυτός συμφώνησε. Δευτερόλεπτα μετά; Το μετάνιωσε πικρά! - Fanpage

Η Γιαγιά είπε στον Παππού να του δείξει ένα Μαγικό Κόλπο και αυτός συμφώνησε. Δευτερόλεπτα μετά; Το μετάνιωσε πικρά!

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες είναι αξιολάτρευτοι όταν πρόκειται για… φάρσες. Αλλά εσείς ποτέ είδατε τελευταία φορά τους παππούδες σας να ξεγελούν ο ένας τον άλλον;

Ένα νέο βίντεο που τρέλανε το διαδίκτυο, δείχνει μια γιαγιά να κάνει φάρσα στον σύζυγό της…

Το βίντεο δείχνει την γιαγιά Marietta Spencer Tyks και τον Tommy Tyks να κάθονται στην κουζίνα του σπιτιού τους. Στον πάγκο είναι ένα ανοιχτό μπουκάλι νερό, ένα κέρμα και μια πετσέτα. Μια κάμερα καταγράφει το ζευγάρι.

1

2

Η γιαγιά, λέει στον σύζυγό της ότι είναι έτοιμη να του δείξει ένα τέχνασμα.
Στη συνέχεια τοποθετεί το μπουκάλι νερού πάνω από το κέρμα και καλύπτει το μπουκάλι με την πετσέτα, εξηγώντας κάθε βήμα στο σύζυγό της με λεπτομέρεια.
Ο Tommy την ακούει με τρομερή συγκέντρωση, σαν να παρακολουθεί ένα θαύμα. Είναι πολύ ενθουσιασμένος που η γυναίκα του θα καταφέρει «να βάλει το κέρμα μέσα στο μπουκάλι».
Εκείνη, απομακρύνει την πετσέτα και κοιτά στο εσωτερικό του μπουκαλιού. «Αν κοιτάξεις στον πάτο θα δεις ότι το κέρμα μπήκε μέσα στο μπουκάλι», λέει η γιαγιά με σιγουριά.
Ο Tommy κοιτά ανυπόμονα στο μπουκάλι για να σιγουρέψει το μαγικό κόλπο της συζύγου του, αλλά η γιαγιά συμπιέζει απότομα το μπουκάλι, στέλνοντας έναν πίδακα νερού στο πρόσωπο του συζύγου της.

3

4

Εκείνος τραβιέται πίσω σε κατάσταση σοκ και η γυναίκα του ξεσπά αμέσως σε γέλια! Το ζευγάρι ουρλιάζει και γελάει ταυτόχρονα, ενώ η Marietta κοιτά την κάμερα και δηλώνει πονηρά «πέτυχα!»

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στην προσωπική σελίδα της γιαγιάς στο Facebook στις 2 Απριλίου, αμέσως είχε τρομερή απήχηση.
«Χαμογελούσα όλη την ώρα», είπε ένας σχολιαστής. «Θα θέλαμε αυτό το είδος ατόμου στη ζωή μας», είπε ένας άλλος.
Εικονα7

5

Η Marietta ανταποκρίθηκε στην πρωτόγνωρη φήμη της με μια ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας ότι δεν φαντάστηκε ποτέ ότι το βίντεο θα έχει 6 εκατομμύρια προβολές. Σήμερα, το βίντεο έχει περισσότερες από 27 εκατομμύρια προβολές.

«Πήγαμε για ύπνο χθες το βράδυ και γελούσαμε με το αστείο βίντεό μας. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με την απήχηση που είχε», λέει ο Tyks. «Είμαι τόσο ευγνώμων για την σύζυγό μου. Έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και γελάμε με τον εαυτό μας πάρα πολύ. Την αγαπώ!»

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: