Η Δασκάλα της είπε να Φτιάξει κάτι που ΔΕΝ έχει ξαναγίνει ποτέ στο Παρελθόν. Αυτό που Κατασκεύασε άφησε τους Πάντες άφωνους! - Fanpage

Η Δασκάλα της είπε να Φτιάξει κάτι που ΔΕΝ έχει ξαναγίνει ποτέ στο Παρελθόν. Αυτό που Κατασκεύασε άφησε τους Πάντες άφωνους!

Όλοι ξέρουμε, ότι τα παιδιά σκέφτονται πολύ διαφορετικά από τους ενήλικες. Βλέπουν τον κόσμο με ένα μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο, και με τη φαντασία τους φτιάχνουν διάφορες ιστορίες και παιχνίδια. Μερικές φορές όμως, η φαντασία τους μπορεί να τους οδηγήσει πολύ ψηλά.

Η Sophie Rapson, πηγαίνει στην Τετάρτη δημοτικού και αυτό που εφηύρε για τις ανάγκες ενός μαθήματος του σχολείου της, ήταν καταπληκτικό.

1

Της είχαν απλά αναθέσει, να δημιουργήσει κάτι καινούργιο που δεν έχει ξαναγίνει. Η Sophie έχοντας μια καλή ιδέα, μερικά μόνο υλικά και μια μικρή βοήθεια από τη μαμά της, έφτιαξε κάτι που θα μπορούσε να σώσει ζωές!

2

Δημιούργησε ένα βοηθητικό gadget, για τους γονείς που ξεχνούν τα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο. To gadget ονομάζεται «Baby-forget-me-not». Στο παρακάτω βίντεο, η μικρή Sophie εξηγεί πως ακριβώς λειτουργεί η εφεύρεση της.

Απολαύστε την!

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: