Η Μαμά έλειπε από το Σπίτι, έτσι Μπαμπάς και Κόρη δημοσίευσαν ΑΥΤΟ στο διαδίκτυο. Λίγες ώρες αργότερα; Έγινε παγκόσμιο Viral! - Fanpage

Η Μαμά έλειπε από το Σπίτι, έτσι Μπαμπάς και Κόρη δημοσίευσαν ΑΥΤΟ στο διαδίκτυο. Λίγες ώρες αργότερα; Έγινε παγκόσμιο Viral!

Όταν είστε μόνοι στο σπίτι, πιθανώς να κάνετε πολύ τρελά πράγματα. Είτε είναι αηδιαστικά, παράξενα ή αστεία, αυτές είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις. 

Κάτι παρόμοιο έγινε όταν ένας πατέρας και η κόρη του αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και να κάνουν ένα χορευτικό όσο η μαμά έλειπε.

Φαίνεται πως το ζευγάρι νιώθει σε απόλυτο βαθμό το κομμάτι και δεν μπορούν να σταματήσουν να χορεύουν. Το καλύτερο είναι η ενδυμασία που έχουν επιλέξει! Συνδυάζοντας τις κινήσεις τους με τα λόγια, η Audrey και ο Josh έκαναν πολύ καλή δουλειά.

1

Δεν γίνεται να μην χαμογελάσει κανείς κοιτώντας τις κινήσεις τους. Το βλέμμα στα πρόσωπά τους τα λέει όλα! Πολλοί στα social media είπαν ότι ήταν το πιο χαριτωμένο πράγμα που έχουν δει στη ζωή τους. Από αυτό το ζευγάρι μπορούμε να περιμένουμε μόνο καλύτερα πράγματα να έρθουν!

Απολαύστε το βίντεο και αν μπορείτε προσπαθήστε να αντιγράψετε την χωρογραφία τους:

Πώς σας φάνηκαν;

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: