Η Μαμά είχε μια δύσκολη μέρα με τα παιδιά στο σπίτι. Όταν όμως άκουσε τη μικρή να λέει ΑΥΤΟ στον Πατέρα, ξέσπασε σε λυγμούς... - Fanpage

Η Μαμά είχε μια δύσκολη μέρα με τα παιδιά στο σπίτι. Όταν όμως άκουσε τη μικρή να λέει ΑΥΤΟ στον Πατέρα, ξέσπασε σε λυγμούς…

Η μαμά στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων, ό,τι κι αν συνέβαινε – μέχρι που άκουσε την κόρη της να λέει στον μπαμπά της γι’αυτά που είχαν συμβεί. Φαινόταν να είναι μια συνηθισμένη μέρα, ειδικά για την μαμά. Τα μικρά της με την ακαταστασία τους της προκαλούσαν άγχος, αλλά εκείνη έβρισκε τον τρόπο να αντεπεξέλθει.

Όταν το ένα παιδί ήταν ανήσυχο, μετά από λίγο ήταν ανήσυχο και το άλλο, αλλά σαν καλή μαμά πάντα προσπαθούσε να τους φτιάξει το κέφι, όπως κι αν αισθανόταν μέσα της.

23

Η μαμά δεν είχε να φροντίσει μόνο τα δύο παιδιά της, αλλά και ολόκληρο το σπίτι. Όσες δουλειές κι αν είχε να κάνει, τα μωρά της ήταν πάντα προτεραιότητα και πάντα κατάφερνε να τα κάνει όλα σε μια μέρα.

Πήγαινε για ψώνια, ετοίμαζε φαγητό και πολλά ακόμη – ήταν συνεχώς στο πόδι. Και ενώ είχε ήδη πολλά να κάνει, είχε κι ένα σωρό ακαταστασίες να καθαρίσει. Νόμιζε ότι τα είχε καταφέρει, όταν άκουσε τα λόγια της κόρης της.

24

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μπαμπάς ρώτησε την κόρη του, «Πώς ήταν η μέρα σου;». Η απάντηση της εξέπληξε την μαμά. Κοιτάζοντας στα μάτια της, ήταν ξεκάθαρο ότι το κοριτσάκι έλεγε την αλήθεια. Δείτε τα λόγια που συγκίνησαν την μαμά στο βίντεο:

Οι σκέψεις σας;

Credit: faithtap.com

Αφήστε το σχόλιο σας: