Θα σας Φτιάξει το Κέφι: 2χρονα Δίδυμα "δραπετεύουν" από τις Κούνιες τους και κάνουν Ολονύχτιο "Πάρτι"! - Fanpage

Θα σας Φτιάξει το Κέφι: 2χρονα Δίδυμα “δραπετεύουν” από τις Κούνιες τους και κάνουν Ολονύχτιο “Πάρτι”!


Δύο δίδυμα νήπια, πιάστηκαν να το σκάνε από τις κούνιες τους κάνοντας ένα ολονύκτιο πάρτι. Αυτό, συμπεριλάμβανε γυμναστική και κουβέντα όλη νύχτα.

Τα δύο αδέρφια Andrew και Ryan που είναι μόλις δύο ετών, δεν καταλαβαίνουν από κανόνες. Τα δυο αδέρφια, καταγράφτηκαν να το σκάνε από τα κρεβάτια τους για να παίξουν στο δωμάτιό τους.

Ακόμα και αν οι γονείς τους Jonathan και Susana Balkin, από τη Νέα Υόρκη, τα βάλανε στα κρεβάτια τους για ύπνο, εκείνα δραπέτευσαν.

Ο Jonathan Balkin, δημοσίευσε το σχετικό βίντεο γράφοντας: «Όταν οι γονείς είναι μακριά τα μικρά θα παίξουν… ακόμη και αν πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους»

1

Στο βίντεο, ένα από τα δίδυμα παίρνει ένα μαξιλάρι από την κούνια του και το βάζει στο πάτωμα. Το ίδιο κάνει και ο αδερφός του.
Αφού φτιάξουν ένα είδος καναπέ στο πάτωμα με τα μαξιλάρια, κάθονται εκεί για να συζητήσουν. Η συνομιλία δεν κρατάει πολύ και στη συνέχεια αρχίζουν να στοιβάζουν τα μαξιλάρια και να κάνουν γυμναστική.

2

Πρέπει να κάνανε αρκετή φασαρία, αφού ο μπαμπάς τους μπήκε στο δωμάτιο αντικρίζοντας το χάος.

Έβαλε το κάθε παιδί στο κρεβάτι του και βόλεψε τα μαξιλάρια στη θέση τους, πριν εγκαταλείψει το δωμάτιο και τα αφήσει και πάλι μόνα.

Μόλις όμως ο μπαμπάς τους έφυγε, εκείνα ξανασηκώθηκαν πετώντας τα μαξιλάρια κάτω και συνεχίζοντας το πάρτι. Έτρεχαν γύρω γύρω μιλούσαν και φώναζαν, μέχρι που εισέβαλλαν και οι δυο γονείς στο δωμάτιο για να τα βάλουν και πάλι στα κρεβάτια τους.

3

4

Ωστόσο, τα πιτσιρίκια το ξαναέσκασαν από το κρεβάτι τους για τρίτη φορά, κάνοντας το δωμάτιο άνω κάτω.

Αυτό το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 11 εκατομμύρια φορές, έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 100.000 φορές και έχει περισσότερα από 53.000 Like.

Ο Jonathan Balkin που δημοσίευσε το βίντεο έγραψε: «Αυτό το βίντεο κράτησε μέχρι τις επτά το πρωί και δεν είχαμε ιδέα.»

5

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: