Θυμάστε την Κόρη της Ρέιτσελ και του Ρος από τα Αγαπημένα μας Φιλαράκια; Δείτε την Σήμερα, 14 Χρόνια Μετά και θα μείνετε Άφωνοι! - Fanpage

Θυμάστε την Κόρη της Ρέιτσελ και του Ρος από τα Αγαπημένα μας Φιλαράκια; Δείτε την Σήμερα, 14 Χρόνια Μετά και θα μείνετε Άφωνοι!

Θυμάστε το μωρό Έμμα του Ρος και της Ρέιτσελ στη σειρά Φιλαράκια;

1

Χάρη σε αυτό το μωρό, οι θαυμαστές της σειράς ήλπιζαν στην επανένωση του ζευγαριού.

Είδαμε τους δυο τους να δένονται, καθώς της τραγουδούσαν ακατάλληλα τραγούδια για να κοιμηθεί…

2

Και επιτέλους στο τελευταίο επεισόδιο, τα ξαναφτιάξανε ως ζευγάρι. Πιθανόν η Έμμα έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφασή τους. Η Έμμα πλέον μεγάλωσε, αλλά υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για το μωρό που την υποδυόταν…

3

Στην πραγματικότητα το μωρό Έμμα υποδύονταν δίδυμες αδερφές!

Είναι συχνό στις τηλεοπτικές σειρές να προσλαμβάνουν δίδυμα μωρά, καθώς αν ένα από τα δύο μωρά κλαίει ή είναι ανήσυχο, χρησιμοποιούν το άλλο.

4

Η Cali και η Noelle Sheldon μεγάλωσαν και έγιναν όμορφες έφηβες, και ακόμα ασχολούνται με την υποκριτική.

Πλέον είναι 14 ετών! Το πιστεύετε;

5

Η Noelle Sheldon έχει παίξει κάποιους ρόλους σε ταινίες μικρού μήκους, και θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την υποκριτική. Μπορείτε να δείτε τη σελίδα της στο  IMDB.

6

Το ίδιο ισχύει και για την αδερφή της Cali Sheldon. Η πιο πρόσφατη ταινία της είναι το Rougarou, που κυκλοφόρησε το 2016.

7

Γνωρίζατε όμως ότι και τον γιο του Ρος, τον Μπεν, τον υποδύθηκαν δίδυμα αδέρφια;

1

Οι δίδυμοι είναι πλέον ενήλικες και έχουν πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Adam Sandler, Big Daddy, και στο τηλεοπτικό σόου της Disney, The Suite Life of Zack and Cody.

9

O Cole kai o Dylan Sprouse δεν ασχολούνται με την υποκριτική πια, αλλά ίσως ασχοληθούν ξανά όταν τελειώσουν τις σπουδές τους.

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: