Θυμάστε το Τέρας που έπνιξε την Κόρη του στην Πισίνα; Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία του! - Fanpage

Θυμάστε το Τέρας που έπνιξε την Κόρη του στην Πισίνα; Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία του!

Ένας άντρας που κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε να ρίχνει επανειλημμένα την τρίχρονη θετή του κόρη σε μια πισίνα, προκαλώντας το πνιγμό της, καταδικάστηκε σε 100 χρόνια φυλάκισης. 

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον δολοφόνο, που ταυτοποιήθηκε ως Jose David N., να ρίχνει το παιδί σε πισίνα ξενοδοχείου στην πόλη Morelia, στο Μεξικό, τον Αύγουστο του 2015.

Το κοριτσάκι παλεύει να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού, ενώ ο ψυχρός πατριός της στέκεται δίπλα στην πισίνα, χωρίς να κάνει το παραμικρό.

Το αβοήθητο κοριτσάκι δεν ήξερε κολύμπι και οι λουόμενοι δεν έκαναν τίποτα για να το βοηθήσουν.

1

Η μητέρα του παιδιού, που είναι νοσοκόμα, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η κόρη της ήταν νεκρή, παρά μόνο όταν πήγε ξανά στην πισίνα μαζί με τον σύζυγό της.

Όταν επέστρεψαν βρήκαν σε λιπόθυμη κατάσταση το παιδί μπροστά στην τηλεόραση και αμέσως την έσπευσαν στο νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι η κόρη της ήταν θύμα κακοποίησης, μέχρι που είχε το βίντεο.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Αυγούστου 2015, όσο η μητέρα του παιδιού κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Προκάλεσε κατακραυγή στη Νότια Αμερική, όταν το βίντεο δημοσιεύτηκε πέρυσι.

2

Ο Jose γνώριζε ότι η θετή του κόρη δεν ήξερε κολύμπι, αλλά έδειχνε έκπληκτος όταν του ανακοίνωσαν ότι το παιδί είχε πνιγεί.

Ωστόσο, το βίντεο είναι αποδεικτικό στοιχείο ενοχής και είναι αρκετό για να καταδικαστεί χωρίς δυνατότητα αναστολής.

Ο Jose παρέμεινε σιωπηλός κατά τη δική του και δεν κατέθεσε. Η εισαγγελία συνέστησε ποινή φυλάκισης μέχρι 40 έτη. Αλλά ο δικαστής έκρινε πιο αυστηρή τη ποινή του, μετά τη προβολή του βίντεο. Το βίντεο τον δείχνει να πετάει το παιδί στο νερό επανειλημμένα και εσκεμμένα.

Όχι μόνο πέταξε το παιδί αρκετές φορές στο νερό, αλλά και την κρατούσε κάτω από το νερό από τα μαλλιά της. Στη συνέχεια, κράτησε το σώμα της σε τέτοια στάση, που της ήταν αδύνατον να αναπνεύσει. Μετά από σύσκεψη, οι δικαστές τον έκριναν ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

 

3

 

 

4

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: