Κανείς ΔΕΝ την Πίστευε όταν τους έλεγε ΤΙ κάνει το Μωρό της ΚΑΘΕ Βράδυ. Μόλις είδαν ΑΥΤΟ που Κατέγραψε στο Βίντεο, τα Έχασαν! - Fanpage

Κανείς ΔΕΝ την Πίστευε όταν τους έλεγε ΤΙ κάνει το Μωρό της ΚΑΘΕ Βράδυ. Μόλις είδαν ΑΥΤΟ που Κατέγραψε στο Βίντεο, τα Έχασαν!

Στις 17 Μαρτίου γιορτάζεται η Ημέρα του Αγίου Πατρίκιου, που είναι μια πολιτιστική και θρησκευτική εορτή που λαμβάνει χώρα την 17η Μαρτίου, την επέτειο του θανάτου, κατά την παράδοση, του Αγίου Πατρικίου (Saint Patrick) (περ. 385–461 μ.Χ. ), του σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας.

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου ανακηρύχθηκε επίσημη χριστιανική αργία στις αρχές του 17ου αιώνα και τηρείται από την Καθολική Εκκλησία, την Αγγλικανική Εκκλησία (και ιδίως στην Εκκλησία της Ιρλανδίας), την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία, και την Λουθηρανική Εκκλησία.

Η ημέρα μνημονεύει τον Άγιο Πατρίκιο και την άφιξη του Χριστιανισμού στην Ιρλανδία, και αποτελεί αφορμή για εορτασμό του ιρλανδέζικου πολιτισμού και καταγωγής σε όλον τον πλανήτη. Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν γενικά παρελάσεις και φεστιβάλ, εκδηλώσεις που καλούνται céilithe, και την χρήση του πράσινου χρώματος ή του τριφυλλιού (shamrocks) σε ενδύματα και αξεσουάρ. (Wikipedia)

To μωράκι που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο, μας βάζει στο ρυθμό της Ημέρας του Αγίου Πατρίκιου, όπου χορεύονται παραδοσιακοί ιρλανδικοί χοροί. Το μωρό κοριτσάκι φαίνεται πως έχει ήδη ταλέντο στο συγκεκριμένο είδος χορού, αφού κουνάει τα ποδαράκια με τον ίδιο τρόπο που χορεύουν και οι Ιρλανδοί!

Δείτε το χαριτωμένο μωρό να χορεύει στο βίντεο που ακολουθεί!

Credit: Sun-gazing

Αφήστε το σχόλιο σας: