Μάζευε τα σκουπίδια από τις Τουαλέτες όταν μια Σακούλα του φάνηκε πιο Βαριά από τις άλλες. Μόλις την Άνοιξε, Πάγωσε! - Fanpage

Μάζευε τα σκουπίδια από τις Τουαλέτες όταν μια Σακούλα του φάνηκε πιο Βαριά από τις άλλες. Μόλις την Άνοιξε, Πάγωσε!

Ένας υπάλληλος καθαριότητας έβγαζε τα σκουπίδια από τις γυναικείες τουαλέτες ενός καταστήματος Walmart στη πόλη New Roads, της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν πρόσεξε ότι ο κάδος ήταν πολύ πιο βαρύς από το σύνηθες. Όταν κοίταξε στο εσωτερικό του, δεν πίστευε στα μάτια του. Ανάμεσα στα σκουπίδια ήταν ένα μικροσκοπικό μωρό κοριτσάκι, που είχε γεννηθεί πριν από μερικές ώρες.

Το μωρό δεν ανέπνεε, αλλά ο υπάλληλος μετέφερε το μωρό εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου του έκαναν καρδιοπνευμονική ανάνηψη. Αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο παίδων και βρισκόταν σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

 

Η αστυνομία εντόπισε τη μητέρα του μωρού, την 34χρονη Kyandrea Thomas, καθώς πήγε σε νοσοκομείο μετά τον τοκετό. Μία υπάλληλος του καταστήματος Walmart βρήκε την Thomas να αιμορραγεί στη τουαλέτα, αλλά η Thomas είπε στη γυναίκα ότι είχε έντονη εμμηνόρροια.

Η Thomas ήδη έχει καταδικαστεί στο παρελθόν. Το 2009 παραδέχτηκε την ενοχή της, όταν άφησε την τρίχρονη κόρη της να πεθάνει σε ένα φορτηγάκι από τη ζέστη, όταν η μητέρα έλειπε για 6 ώρες.

Παραμένει άγνωστο γιατί η Thomas εγκατέλειψε το νεογέννητο παιδί της στον κάδο, αλλά οι αρχές θέλουν να θεσπιστεί νόμος που να επιτρέπει στους γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους στα νοσοκομεία, σε αστυνομικά ή πυροσβεστικά τμήματα χωρίς επιπλέον ερωτήσεις. 

Credit: Sosharethis

Αφήστε το σχόλιο σας: