Μάθετε πως να Προστατεύσετε τον Εαυτό σας όταν κάποιος σας Επιτίθεται, μόνο με Αντικείμενα που έχετε στη Τσάντα σας - Fanpage

Μάθετε πως να Προστατεύσετε τον Εαυτό σας όταν κάποιος σας Επιτίθεται, μόνο με Αντικείμενα που έχετε στη Τσάντα σας

Αυτές τις καλοκαιρινές μέρες, όπου ο ήλιος και η ζέστη μας “χτυπάνε” αλύπητα και νιώθουμε πιο άτονοι από ποτέ, μια τσάντα μπορεί να την αισθανόμαστε περισσότερο σαν βάρος παρά ως αξεσουάρ. Αλλά αυτή η λακ μαλλιών που έχετε καταχωνιασμένη στην τσάντα σας, μπορεί να κάνει περισσότερα από το να στρώσει τα μαλλιά σας – μπορεί ακόμα και να σας σώσει τη ζωή!

Δείτε το παρακάτω βίντεο με αυτά τα έξι καθημερινά αντικείμενα που έχετε στη τσάντα σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αμυνθείτε σε περίπτωση που κάποιος σας επιτεθεί.

Με τη λακ μπορείτε να ψεκάσετε τα μάτια του επιτεθέμενου.

1

2

Αν δεν έχετε σιδηρογροθιά, κανένα πρόβλημα. Περάστε τα κλειδιά σας ανάμεσα στα δάχτυλά σας ώστε να κάνετε ένα αυτοσχέδιο όπλο και χτυπήστε τον δράστη στο πρόσωπο.

Και μην ανησυχείτε εάν δε προλαβαίνετε να βρείτε κάποια αντικείμενα στην τσάντα σας. Πιθανόν με το άλλο σας χέρι θα κρατάτε το κινητό σας. Απλά χτυπήστε τον δράστη δυνατά με το κινητό στη μύτη!

Credits: Daily Mail

Αφήστε το σχόλιο σας: