Μισούσε την εξουσία μέχρι που έγινε το αφεντικό. Για δείτε πώς αντιμετωπίζει τους εργαζομένους της τώρα... - Fanpage

Μισούσε την εξουσία μέχρι που έγινε το αφεντικό. Για δείτε πώς αντιμετωπίζει τους εργαζομένους της τώρα…

Η Kim Bartmann ήταν μια σεφ που δεν ήθελε να ξαναδεί εστιατόριο στη ζωή της και τώρα έχει 8! Η κουλτούρα στην οποία μεγάλωσε χαρακτηρίζεται ως punk-rock με πολλά αντιεξουσιαστικά στοιχεία μέσα της.

6

Πως όμως μια αντιεξουσιαστής, οικολόγος και λάτρης των βιολογικών προϊόντων κατέληξε να είναι μια επιτυχημένη εστιάτορας στη Μινεάπολις;

Όταν ήταν στο πανεπιστήμιο, η Kim δούλευε ως μαγείρισσα για τα προς το ζην. Είχε γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών όπου συνάδελφοί της ήταν θύματα απαίσιας συμπεριφοράς και ορκίστηκε ποτέ να μην εργαστεί σε παρόμοιο περιβάλλον. Όταν βγήκε στην αγορά εργασίας, το πρώτο μέλημά της ήταν να δημιουργήσει ένα κλίμα (μια κουλτούρα καλύτερα) στο οποίο όλοι οι εργαζόμενοι, αλλά και οι πελάτες θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Η επιχείρησή της χτίστηκε πάνω σε γερά θεμέλια και φρόντιζε τα σημαντικά πράγματα να έχουν πάντα προτεραιότητα.

Στο νέο της “άνοιγμα” – Tiny Diner – αυτές οι αξίες συμπεριλαμβάνουν έναν πολύ καλό μισθό για τους υπαλλήλους και δωρεάς γεύματα για όσους εργάζονται στην κουζίνα. Το κλίμα στο εστιατόριό της δεν εμπνέει μόνο το φαγητό, αλλά και την κουβέντα και την χαλάρωση.

7

Φροντίζει επίσης ώστε οι επιχειρήσεις της να είναι φιλικές προς το περιβάλλον με ηλιακά πάνελ στις οροφές, ενώ το 70% των υλικών που χρησιμοποιούνται στο Tiny Diner τα προμηθεύονται από τον κήπο του εστιατορίου!

8

Το μυστικό της επιτυχίας της είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό: φροντίζει οι υπάλληλοί της να είναι ευχαριστημένοι και η φιλική προς το περιβάλλον ατμόσφαιρα προσελκύει μια μεγάλη γκάμα πελατών.

9

Αφήστε το σχόλιο σας: