Οι Γονείς υποψιαζόντουσαν ότι η Νταντά δεν φερόταν καλά στον Γιο τους, αλλά όταν είδαν το υλικό από τις Κάμερες; ΠΑΓΩΣΑΝ... - Fanpage

Οι Γονείς υποψιαζόντουσαν ότι η Νταντά δεν φερόταν καλά στον Γιο τους, αλλά όταν είδαν το υλικό από τις Κάμερες; ΠΑΓΩΣΑΝ…

Κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει σοκαριστικές στιγμές που μια νταντά χαστουκίζει δυνατά ένα νήπιο, όταν οι γονείς εμπιστεύτηκαν το παιδί στη φροντίδα της γυναίκας.

Οι γονείς που δεν θέλησαν να δημοσιεύσουν τα ονόματά τους, προσέλαβαν την 54χρονη Nadia Shapoval για να προσέχει το γιο τους, αλλά άρχισαν να έχουν υποψίες όταν ο γιος τους αποκτούσε μώλωπες στο σώμα του.

Οι γονείς έκρυψαν κάμερες στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη πριν από έξι μήνες, και παρακολούθησαν έπειτα την Shapoval να βάζει το παιδί με τη βία στο καρεκλάκι του και στη συνέχεια να το χαστουκίζει στο πρόσωπο.

1

2

Πριν η οικογένεια δει το βίντεο, είχαν απολύσει τη νταντά, καθώς είχαν προβλήματα με τη συμπεριφορά της.

Όταν είδαν ότι είχε κακοποιήσει σωματικά και το παιδί τους, οι γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον της, αν και δεν γνώριζαν που βρισκόταν.

3

4

Η γυναίκα εντοπίστηκε στη Μαρμαρίδα, στη Νοτιοδυτική Τουρκία, και ξέσπασε σε κλάματα πριν οδηγηθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου αρνήθηκε να μιλήσει στους αστυνομικούς.

Αναμένεται σύντομα η δίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: