Οι 16 Χορεύτριες του Καλλιτεχνικού Πατινάζ έλαβαν τις Θέσεις τους. Μόλις ξεκίνησε η Μουσική; Μάγεψαν τα Πλήθη! - Fanpage

Οι 16 Χορεύτριες του Καλλιτεχνικού Πατινάζ έλαβαν τις Θέσεις τους. Μόλις ξεκίνησε η Μουσική; Μάγεψαν τα Πλήθη!

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος του Παγκοσμίου Συγχρονισμένου Πατινάζ το 2015, η ομάδα Nexxice του Καναδά έδωσε μια απίστευτη παράσταση, μακράν καλύτερη από τις άλλες ομάδες. Για αυτό το λόγο άλλωστε, κέρδισε και το χρυσό μετάλλιο. Δεν ήταν μόνο το ταλέντο τους που ξεχώρισε, αλλά και η μοναδική τους δημιουργικότητα σε συνδυασμό με το άψογο ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Οι αμέτρητες ώρες πρακτικής, απέδωσαν καρπούς με τον πιο απίστευτο τρόπο.

1

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους λόγω της χαρακτηριστικής τους ενδυμασίας. Φορούσαν μαύρα μακρυμάνικα μπλουζάκια, φούστες με κρόσσια , κολάν και ζώνες, αντί για τα συνηθισμένα παστέλ χρώματα και τα γκλίτερ. Δέχτηκαν μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο.

2

Από πίσω έπαιζε ένα country-rock τραγούδι με το όνομα «MUD», συνοδευόμενο από φυσαρμόνικες και ντέφια. Το πατινάζ τους ήταν πολύ διασκεδαστικό και αισιόδοξο που ξεσήκωσε τους πάντες.

Δείτε αυτή την καταπληκτική παράσταση στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: Faithtap

Αφήστε το σχόλιο σας: