Ο 6χρονος "έχασε" την Μητέρα του και κάλεσε την Άμεση Δράση. Η απάντηση του Αστυνομικού, θα σας Συγκλονίσει - Fanpage

Ο 6χρονος “έχασε” την Μητέρα του και κάλεσε την Άμεση Δράση. Η απάντηση του Αστυνομικού, θα σας Συγκλονίσει

Το να χάνεις έναν από τους γονείς σου είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στον κόσμο – και για ένα μικρό παιδί είναι κάτι που προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Ξαφνικά η μαμά δεν είναι πουθενά και δεν μπορείς να την βρεις. Αυτό ακριβώς το συναίσθημα απεικονίζει η παρακάτω ταινία μικρού μήκους.

Ένα αγοράκι καλεί την άμεση δράση και λέει ότι η μαμά του «λείπει», αλλά ο αστυνομικός δεν το πιστεύει.

63

Ο αστυνομικός νόμιζε αρχικά όταν ήταν φάρσα και μάλωσε το αγοράκι. Τότε όμως συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του δεν έλειπε, αλλά είχε πάει στον παράδεισο. Το αγόρι περιγράφει τα «όμορφα μαντίλια» της μητέρας του και λέει ότι ήταν άρρωστη και πλέον δεν συνέρχεται. Αντί να αγνοήσει την σύγχυση του αγοριού και να το κλείσει, αστυνομικός του προτείνει κάτι για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

64

Η πρόταση του αστυνομικού κάνει το αγόρι να νιώσει ξανά κοντά στην μητέρα του και το βεβαιώνει ότι πάντα θα τον κοιτάζει από τον παράδεισο. Σύντομα, το αγόρι δεν αισθάνεται πια θλιμμένο και μόνο, αλλά χαρούμενο και ενθουσιασμένο που «μιλά» με την μητέρα του.

Η ιδέα του αστυνομικού είναι ιδανική για τα νεαρά παιδιά που δυσκολεύονται να κατανοήσουν την απώλεια ενός φίλου ή αγαπημένου προσώπου.

Δείτε τι έκανε ο αστυνομικός για το αγόρι στο βίντεο:

Πιστεύετε πως αντέδρασε σωστά;

Credit: lifeaspire.com

Αφήστε το σχόλιο σας: