Παρουσιάστρια Ζωντανής Εκπομπής Μαγειρεύει LIVE για τους Καλεσμένους της. Δείτε ΤΙ έπαθαν μόλις Δοκίμασαν την 1η Μπουκιά! - Fanpage

Παρουσιάστρια Ζωντανής Εκπομπής Μαγειρεύει LIVE για τους Καλεσμένους της. Δείτε ΤΙ έπαθαν μόλις Δοκίμασαν την 1η Μπουκιά!

Τα Χριστούγεννα, εκτός των άλλων, είναι και η εποχή του φαγητού. Παρακολουθήσετε αυτό το καναδικό δελτίο ειδήσεων να «καταστρέφεται», αφού το μαγείρεμα πήγε εντελώς στραβά.

Όλη την εβδομάδα, οι οικοδεσπότες της καναδικής εκπομπής ειδήσεων στο Κάλγκαρι , μοιράζονταν μεταξύ τους τις «απολαύσεις των διακοπών», είπαν στο παρακάτω βίντεο. Όταν η Leslie Horton μαγείρεψε το φαγητό, είπε τους συναδέλφους της να το δοκιμάσουν. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Πριν το δοκιμάσουν, ένας από τους άνδρες συναδέλφους της λέει ότι μυρίζει σαν ξύδι, ενώ μια άλλη λέει ότι μυρίζει σαν αχυρώνας.
Χμμμ. Αν νομίζετε ότι ακούγεται αγενές, θα καταλάβετε παρακάτω ότι ίσως και να μην είναι.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Horton αυτοσχεδίασε με ορισμένα συστατικά, όπως χρησιμοποίησε ένα πορτοκάλι αντί για λεμόνι.

Επίσης, η Horton χρησιμοποίησε τουρσί αγκινάρας και όχι φρέσκες αγκινάρες.

Το μαγείρεμα για άλλους είναι μια ωραία διαδικασία, αλλά καλύτερα να ακολουθήσετε ακριβώς τη συνταγή, ειδικά σε ζωντανή τηλεόραση.

Καλά Χριστούγεννα και καλά μαγειρέματα λοιπόν!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος της εκπομπής παρακάτω.

Credit: Hellogiggles

Αφήστε το σχόλιο σας: