Περπατούσε στο Δάσος όταν παρατήρησε ΚΑΤΙ απίστευτο στο έδαφος. Δείτε ΤΙ κατέγραψε και θα σας πέσει το σαγόνι! - Fanpage

Περπατούσε στο Δάσος όταν παρατήρησε ΚΑΤΙ απίστευτο στο έδαφος. Δείτε ΤΙ κατέγραψε και θα σας πέσει το σαγόνι!

Ένας άντρας απολάμβανε μια ήρεμη βόλτα στην Nova Scotia, όταν έπεσε πάνω σε ένα παράξενο φαινόμενο στο δάσος. Αμέσως έβγαλε την κάμερα του για να το καταγράψει και να το κοινοποιήσει στο Facebook αργότερα. Μέσα σε λίγες μέρες το βίντεο έγινε viral. Ο κόσμος μαγεύτηκε και πολλοί είχαν ερωτήματα.

23

Ο Brian Nuttall, ο άντρας πίσω από το βίντεο, άρχισε να τραβάει βίντεο την στιγμή που είδε το έδαφος να κινείται. Στο βίντεο φαίνεται λες και ένας κοιμισμένος γίγαντας αναπνέει κάτω από το έδαφος. «Καθώς πλησίαζα κοντά σε κάποια κομμένα δέντρα, είδα το έδαφος να κουνιέται», είπε.

24

Το βίντεο είναι όντως εντυπωσιακό, αλλά η εξήγηση δεν είναι και τόσο μαγική. Λόγω των δυνατών ανέμων οι ειδικοί συμφωνούν ότι η «ανάσα» είναι απλά το σύστημα ριζών που χαλαρώνουν και αλλάζουν με τον άνεμο. Μπορεί η εξήγηση να είναι λογική, αλλά το βίντεο παραμένει εντυπωσιακό. Δείτε το παράξενο φαινόμενο και μόνοι σας:

Credit: sharetap.it

Αφήστε το σχόλιο σας: