Πως θα αντιδρούσες αν μία άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, σε κοιτούσε στη "μικρή περιοχή" και σου έλεγε τι ωραίο μόpιο έχεις; - Fanpage
VIDEOS

Πως θα αντιδρούσες αν μία άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, σε κοιτούσε στη «μικρή περιοχή» και σου έλεγε τι ωραίο μόpιο έχεις;

Η δημόσια παρενόχληση κυρίως με αποδέκτες ανυποψίαστες γυναίκες, είναι ένα πρόβλημα που παρόλη την ενημέρωση που υπάρχει γύρω από αυτό, απλούστατα δε λέει να λυθεί.

Οι άντρες είναι τόσο στενόμυαλοι που θεωρούν πως δεν κάνουν τίποτα κακό όταν την «πέφτουν» άσχημα σε μια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις υποστηρίζουν πως τους…


Η δημόσια παρενόχληση κυρίως με αποδέκτες ανυποψίαστες γυναίκες, είναι ένα πρόβλημα που παρόλη την ενημέρωση που υπάρχει γύρω από αυτό, απλούστατα δε λέει να λυθεί.

Οι άντρες είναι τόσο στενόμυαλοι που θεωρούν πως δεν κάνουν τίποτα κακό όταν την «πέφτουν» άσχημα σε μια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις υποστηρίζουν πως τους κάνουν και χάρη ανεβάζοντάς τους την ψυχολογία!

Σας έχουμε νέα όμως: δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να πείτε ή να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση προς μια γυναίκα που δε γνωρίζετε! Τα περισσότερα από τα θύματα -αν όχι όλα- όχι απλά δε νιώθουν κολακευμένες, αλλά κάποιες έχουν δηλώσει ότι αισθάνονται κακοποιημένες.

Για να αναδείξουν τη ρίζα της κοινωνικής αυτής ανισότητας, το δίδυμο κωμικών Ginny Leise και Soojeong Son, αποφάσισαν να αντιστρέψουν τους ρόλους του θύματος και του θύτη, για να δοκιμάσουν και τα αρσενικά πως είναι να πέφτεις θύμα δημόσιας παρενόχλησης.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Τελικά όμως, ο εγκέφαλος των δύο φύλων λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Όταν πλησιάζεις έναν άντρα στο δρόμο και του ψιθυρίζεις προκλητικά και «βρώμικα» πράγματα, οι περισσότεροι απλά… γελάνε!

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories