Συγκινητικό βίντεο : Η αντίδραση τριών ανθρώπων που ακούν για πρώτη φορά στη ζωή τους - Fanpage

Συγκινητικό βίντεο : Η αντίδραση τριών ανθρώπων που ακούν για πρώτη φορά στη ζωή τους

Σε ένα συγκινητικό βίντεο καταγράφεται η απίστευτη στιγμή, όπου τρεις κωφοί άνθρωποι ακούν τις φωνές των οικογενειών τους για πρώτη φορά! Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο αδυνατούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα της χαράς τους.

16

Οι τρεις κάτοικοι από την Πουέρτο Πρινσέσα μιας από τις φτωχότερες περιοχές των Φιλιππίνων, απέκτησαν την δυνατότητα να ακούν, μετά την τοποθέτηση ειδικών ακουστικών. Στο τεσσάρων λεπτών βίντεο, φτιαγμένο από το Spotify και τον κατασκευαστή ακουστικών Starkey Hearing Foundation, εξηγούν αρχικά πως η κώφωση επηρέασε τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

17

Ο 28χρονος Γιουτζίν, οδηγός τουκ-τουκ (ταξί), έχασε την ακοή του όταν η μητέρα του τον έβαλε σε παγωμένο νερό, επειδή εμφάνισε υψηλό πυρετό όταν ήταν παιδί.

18

Ο 59χρονος Ισαγκάνι, πατέρας τριών μουσικών, ανυπομονεί να μπορέσει να ακούσει τα παιδιά του να παίζουν τα μουσικά όργανά τους, αφού αυτό αποτελούσε ανέκαθεν το όνειρό του.

19

Η Τζέσα Μέι, 16 χρονών, κόρη ψαρά, λατρεύει το νερό, αλλά δεν έχει ακούσει ποτέ τον ήχο των κυμάτων. «Σε όλους τους φίλους μου αρέσει η μουσική, είμαι σίγουρη πως κι εμένα θα μου αρέσει«, λέει.

20

Την στιγμή που τοποθετούνται τα ακουστικά στα αυτιά τους και ακούνε για πρώτη φορά, οι τρεις τους μένουν αρχικά εμβρόντητοι από την αποτελεσματικότητά τους. Ακούγοντας την μαμά της να μιλά, η Τζέσα ξεσπάει σε κλάματα, ενώ ο Γιουτζίν και ο Ισαγκάνι, όταν ακούν για πρώτη φορά, δεν μπορούν να κρύψουν τα πλατιά χαμόγελά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=u4jNYxRxOvA

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: