ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μπορούν τα χρήματα να εξαγοράσουν την ευτυχία; - Fanpage

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μπορούν τα χρήματα να εξαγοράσουν την ευτυχία;

Το σεβασμό όλων στο χώρο του YouTUBE έχει κερδίσει τον τελευταίο καιρό ο αστέρας του Bollywood Varun Pruthi, δείχνοντας έμπρακτα την συμπόνια για τους συνανθρώπους του…

Στο βίντεο του «Μπορούν τα χρήματα να αγοράσουν την ευτυχία;» συναντά φτωχούς πλανόδιους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για να επιβιώσουν και αφού μιλήσει λίγο μαζί τους, τους λέει ότι τον έστειλε ο Θεός και τους δίνει χαρτονομίσματα των 1000 Ρουπίων (εθνικό νόμισμα της Ινδίας), ενώ αυτοί πουλάνε αντικείμενα αξίας 1-5 Ρουπίες!

Μάλιστα στο τέλος του βίντεο δηλώνει πως όταν το βίντεο αυτό πιάσει 1 εκατομμύριο προβολές (τις έχει ήδη ξεπεράσει) στις 23 Οκτωβρίου Θα επαναλάβει την ίδια κίνηση, αυτή τη φορά έχοντας 50.000 Ρούπιες που θα μοιράσει σε 50 συνανθρώπους του. Τα χρήματα αυτά προκύπτουν από τις διαφημίσεις του βίντεο στο YouTUBE και από δωρεές που μπορεί να κάνει ο καθένας.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα κάνει όλα αυτά για τη δημοσιότητα ή από ανθρωπιά, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα της πράξης του είναι αξιέπαινο και χάρισε πραγματικά χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά και συγκίνηση και πολλούς άλλους.

Όπως άλλωστε λέει και ένα ρητό του John Bunyan με το οποίο ο Ινδός ηθοποιός κλείνει ένα άλλο βίντεο του…

“You have not lived today until you have done something for someone who can never repay you.”

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: